Yandex Metrica

Son dakika: Rusya Kiev'e balistik füze ile saldırdı

Son dakika: Rusya Kiev'e balistik füze ile saldırdı

Son dakika haberleri... Ukrayna'nın başkenti Kiev'de büyük bir patlama yaşandı. Patlamanın ardından sirenler çalmaya başladı. Halka sığınaklara inme çağrısı yapıldı.

Dünya

23.01.2024, 18:53

Rusya ve Ukrayna arasında yapılan müzakerelerin hemen ardından başkent Kiev’e 20 kilometre mesafede bulunan Brovary şehrinde şiddetli bir patlama meydana geldi.

Mescid-i Aksa'yı yıkıp tapınak yapmak istiyorlar: ABD'nin Kızıl İnek planı tekrar hortladı Mescid-i Aksa'yı yıkıp tapınak yapmak istiyorlar: ABD'nin Kızıl İnek planı... Haberi Görüntüle

6 KİŞİ YARALANDI

Brovary Belediye Başkanı İgor Sapojko, şehre saldırı olduğunu ve sığınaklara gidilmesi gerektiğini duyurarak, "Birkaç dakika önce şehre hava saldırısı düzenlendi. En az 6 yaralı var. Sığınaklarda kalın" ifadelerini kullandı.

İran'dan İngiltere'ye nota: Büyükelçi Bakanlığa çağırıldı İran'dan İngiltere'ye nota: Büyükelçi Bakanlığa çağırıldı Haberi Görüntüle

İSKENDER BALİSTİK ROKETİ ATILDI

Ukrayna İçişleri Bakan Yardımcısı Anton Geraşenko telegram hesabından yaptığı açıklamada “Kiev’e İskender Balistik Roketi atıldı. Vurulan yeri ve sivillerin durumu için inceleme sürüyor” dedi.

Dün de başkent Kiev dahil pek çok bölgede gerginlik devam ederken Odessa kentinde siren sesleri duyulmuştu. Sirenlerin çaldığı sırada, Ukrayna'ya ait hava savunma sistemleri devreye girmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading