Yandex Metrica

Son dakika! Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan müzakere açıklaması! 'Kiev silahla doldurulursa devam etmez'

Son dakika! Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan müzakere açıklaması! 'Kiev silahla doldurulursa devam etmez'

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile yaptığı kritik toplantı sona erdi. Toplantı sonrasında konuşan Lavrov, Ukrayna'ya insani müdahaleyi kolaylaştırabilmek için BM ve Kızıl Haç ile birlikte çalışmak istediklerini belirtti.

Dünya

23.01.2024, 22:08

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, savaşın bitirilmesi için temas ettiği Rusya'nın Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü. 

Görüşme sonrası açıklama yapan Lavrov, Ukrayna'da insani müdahaleyi kolaylaştırmak için BM ve Kızıl Haç ile birlikte çalışmayı dört gözle beklediğini ifade etti. 

Diğer yandan görüşmede Lavrov ve Guterres'in genel olarak BM'nin geleceği ve potansiyel ortaklıklar hakkında konuştuğu belirtildi. 

İngiltere'den sıra dışı karar! 2009'dan sonra doğanlara sigara satışı yasaklandı İngiltere'den sıra dışı karar! 2009'dan sonra doğanlara sigara satışı yasaklandı Haberi Görüntüle

'BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSE SONUÇ ÇIKMAZ'

Toplantının ardından soruları yanıtlayan Lavrov, "Rusya'nın kaybetmesini isteyenler var. Bu şekilde devam ederse müzakerelerden sonuç alamayacaklar." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading