Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Rusya Devlet Başkanı Putin karantinada

Son dakika: Rusya Devlet Başkanı Putin karantinada

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yakın çevresinde tespit edilen koronavirüs vakaları sebebiyle karantinaya girdi.

Dünya

23.01.2024, 17:58

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yakın çevresinde tespit edilen koronavirüs vakaları nedeniyle bir süre kendisini tecrit etmesi gerektiğini söyledi.

Macaristan Başbakanı Orban: Brüksel'i işgal edeceğiz Haberi Görüntüle

ETKİNLİKLERE VİDEO KONFERANS YOLUYLA KATILACAK

Putin, yakın çevresindeki Kovid-19 vakaları nedeniyle kendini izole edecek. Rus lider, bu hafta Duşanbe'de yapılması planlanan Kolektif Güvenlik Antlaşması Örgütü ve Şanghay İşbirliği Örgütü etkinliklerine video konferans yoluyla katılacak.

Kremlin'in bugünkü açıklamasına göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Tacik Devlet Başkanı Emomali Rahmon ile yaptığı görüşmede yakın çevresindeki Kovid-19 vakaları sebebiyle kendini tecrit etmek zorunda kalacağını söyledi. Açıklamada, "Vladimir Putin, yakın çevresinde tespit edilen koronavirüs vakaları nedeniyle bir süre kendisini tecrit etmesi gerektiğini söyledi." ifadelerine yer verildi.

Kremlin'den yapılan açıklamada, Rus liderin bu hafta Duşanbe'de yapılması planlanan Kolektif Güvenlik Antlaşması Örgütü (CSTO) ve Şanghay İşbirliği Örgütü (SCO) etkinliklerine video konferans yoluyla katılacağı belirtildi. Liderler ayrıca ikili ilişkiler ve Afganistan'ın çeşitli güncel yönleri hakkında da konuştular.

İşgalci İsrail'den skandal karar: Filistinli ailenin elinde kalan son 14... Haberi Görüntüle

ESED PUTİN'E VİRÜS MÜ BULAŞTIRDI?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, son olarak geçtiğimiz gün Kremlin Sarayı’nda Suriye rejimi Devlet Başkanı Beşar Esed ile görüşmüş ve güvenlik gerekçeleri nedeniyle detaylar paylaşılmamıştı. Rus liderin karantinaya alınması gelişmesinden sonra akıllara şu soru geldi: "Esed Putin'e koronavirüs mü bulaştırdı?" Kremlin'in son açıklamasına göre, Putin kendisini karantinaya almış olsa da, son görüşmesini Esed ile gerçekleştirmiş olması akıllara bu soruyu getiriyor..

Kaynak: Tass

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading