Yandex Metrica

Son dakika: Rusya'dan İngiltere'ye yaptırım kararı

Son dakika: Rusya'dan İngiltere'ye yaptırım kararı

Son dakika haberi...Rus haber kanalı RT'ye göre, Rusya, 287 İngiliz milletvekiline yaptırım uygulayacak.

Dünya

23.01.2024, 19:11

Rusya 287 İngiliz milletvekilini 'Rusfobik' düşünceleri destekledikleri gerekçesiyle yaptırım uygulama kararı aldı. 

Dehşet anları! Trump’ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini cayır cayır yaktı Dehşet anları! Trump’ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini cayır... Haberi Görüntüle

MÜTEKABİLİYET GEREĞİ YAPTIRIM UYGULANDI

Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İngiltere'nin Rusya parlamentosunun alt meclisi olan Duma'nın 386 üyesine yaptırım uygulaması sebebiyle mütakabiliyet gereği olarak İngiltere'in 287 milletvekiline yaptırım uygulama kararı aldı. 

Yapılan açıklamada söz konusu 287 milletvekilinin artık Rusya'ya girmesinin yasaklandığı bildirildi. 

İran İsrail'e saldırdı: ABD gemisi Siyonistlere hayat verdi: İntikam operasyonu dünyayı teyakkuza geçirdi İran İsrail'e saldırdı: ABD gemisi Siyonistlere hayat verdi: İntikam operasyonu... Haberi Görüntüle

287 MİLLETVEKİLİ RUSYA'YA ARTIK GİREMEYECEK

RIA tarafından bildirilen Dışişleri Bakanlığı'na ait açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

Şu anda Rusya Federasyonu'na girişleri yasaklanan bu kişiler, Londra'da Rus karşıtı yaptırım araçlarının oluşturulmasında en aktif rolü üstlendiler ve İngiltere'de Rus düşmanı histerinin temelsiz kışkırtılmasına katkıda bulundular.

İngiliz parlamenterlerin ağzından çıkan düşmanca söylemler ve abartılı suçlamalar, yalnızca Londra'nın ülkemizi ve onun uluslararası izolasyonunu şeytanlaştırmayı amaçlayan düşmanca gidişatına göz yummakla kalmıyor, aynı zamanda Rusya ile karşılıklı saygıya dayalı bir diyaloğun karşıtları tarafından Rusya ile karşılıklı saygıya dayalı bir diyaloğun altını oymak için kullanılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading