Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Rusya'da üniversiteye silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

Son dakika: Rusya'da üniversiteye silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberlerine göre, Rusya'nın Perm Devlet Üniversitesi'nde silahlı saldırı bildirildi. İlk belirlemelere göre yaralılar olduğu öğrenildi.

Dünya

23.01.2024, 18:00

Rusya'nın Perm Devlet Üniversitesi'nde silahlı saldırı bildirildi. İlk bilgilere göre yaralılar var.

Rusya'daki Perm Devlet Üniversitesi'nin binalarından birine kimliği belirsiz bir kişi tarafından ateş açıldı ve ön bilgilere göre çok sayıda kişi yaralandı. Rusya Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, yaralılar var.

Çikolata fiyatları uçacak! Kakao fabrikaları üretimi durdurdu! Krizin nedeni ise... Haberi Görüntüle

BAZI ÖĞRENCİLER PENCERELERDEN ATLADI

Kaynak, "Pazartesi günü kimliği belirsiz bir kişi üniversite binasına girdi ve ateş açtı. Bazı öğrenciler saldırgandan saklanmak için kendilerini üniversitelerin konferans salonlarına kilitledi. Bazı öğrenciler pencerelerden atladı. Kolluk kuvvetleri olay yerine gidiyor." İlk bilgilere göre yaralılar olduğunu ifade edildi.

ABD ve İsrail'in Türkiye-Rusya planı: DEAŞ/IŞİD'i kim kurdu? sorusunun cevabı... Haberi Görüntüle

EN AZ 8 KİŞİ ÖLDÜ

İlk belirlemelere göre, Perm Devlet Üniversitesi'ne düzenlenen silahlı saldırıda dört kişinin yaralandığı öğrenilirken, Rus basınında bu sayının 10 olduğu belirtiliyor. Ateş açan kişinin 'travmatik' öldürücü olmayan silahla silahlandırıldığı da kaydedildi. Diğer taraftan Rusya İçişleri Bakanlığı'ndan edinilen bilgiye göre en az 8 kişinin saldırıda öldüğü öğrenildi. Diğer taraftan saldırganın ise silahla vurularak etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Kaynak: Tass

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading