Yandex Metrica

Son dakika: Rusya'da patlama! Ölüler ve yaralılar var

Son dakika: Rusya'da patlama! Ölüler ve yaralılar var

Rusya'nın Belgorod kentinde meydana gelen çok sayıda patlamada en az 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken 4 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Dünya

23.01.2024, 19:29

Rusya'nın Ukrayna sınırı yakınında bulunan Belgorod kentinde çok sayıda patlama meydana geldi. 

6 ay süren kriz çözüldü: ABD Temsilciler Meclisi Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yapılacak 95 milyar dolarlık yardımı onayladı 6 ay süren kriz çözüldü: ABD Temsilciler Meclisi Ukrayna, İsrail... Haberi Görüntüle

11 BİNA ZARAR GÖRDÜ 5'İ YIKILDI 

Belgorod Bölge Valisi Vyacheslav Gladkov sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, en az 11 apartman ile 39 evin zarar gördüğünü ve bunlardan 5'inin tamamen yıkıldığını belirtti. 

İsrail içinde Netanyahu'ya karşı sesler yükseliyor: 'Hamas'ın istediğini verelim' İsrail içinde Netanyahu'ya karşı sesler yükseliyor: 'Hamas'ın istediğini verelim' Haberi Görüntüle

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 

Diğer yandan sivil yerleşim alanlarında yaşanan patlamalarda en az 3 kişinin öldüğünü ve 4 kişinin de yaralandığını belirten Gladkov, "Yaralılardan 2'si hastanede tedavi görüyor. Aralarından biri 10 yaşında çocuk. Doktorlar gerekli tüm müdahaleleri uyguluyor" diye konuştu. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığını da söyleyen Gladkov, "Muhtemelen hava savunma sistemleri çalıştı" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading