Yandex Metrica

Son dakika: Rusya'da patlama! çok sayıda ölen var

Son dakika: Rusya'da patlama! çok sayıda ölen var

Son dakika haberine göre, Rusya'nın başkenti Moskova'nın güneydoğusundaki Ryazan'da kimyasal maddeler üreten bir fabrikanın barut atölyesinde patlama oldu.

Dünya

23.01.2024, 18:10

Son dakika haberine göre, Rusya'nın başkenti Moskova'nın güneydoğusundaki Ryazan'da kimyasal maddeler üreten bir fabrikanın barut atölyesinde patlama meydana geldi.

Malezya'da geçit töreni provasında iki askeri helikopter havada çarpıştı Malezya'da geçit töreni provasında iki askeri helikopter havada çarpıştı Haberi Görüntüle

ÖLEN 16 KİŞİDEN 12'NİN CESEDİ BULUNDU

Patlama sonrası çıkan yangın, 160 metrekareye yayıldı. Yangında 16 kişi hayatını kaybederken 4 kişiye ise henüz ulaşılamadı. Rus haber ajansı TASS'ın haberine göre, Rusya'nın merkezindeki Ryazan Bölgesi'nde bir barut fabrikasında meydana gelen patlamada ölenlerin sayısı 16'ya yükseldi. Aynı haberde 12 kişinin cesedinin bulunduğunu söyleniyor. Bir kaynağa dayandırılan haberde, "Son verilere göre patlamada 16 kişi hayatını kaybetti. Kurtarma ekipleri 12 kişinin cesedini buldu, 4 kişinin cesedine ise henüz ulaşılamadı" ifadeleri kullanıldı.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı Cuma günü erken saatlerde, patlamada yedi kişinin öldüğünü, bir kişinin hastaneye kaldırıldığını ve dokuz kişinin de kayıp olduğunu bildirdi.  Başsavcılığın basın ofisi, TASS'a yerel savcıların denetleyici kontrol önlemleri başlattığını söyledi. Ryazan Bölgesi savcı vekili, kolluk kuvvetlerinin faaliyetlerini koordine etmek için olay yerine gitti. Basın ofisinden yapılan açıklamada, "Rusya Federasyonu Başsavcılığı, soruşturma tedbirlerinin seyrini ve sonuçlarını kendi denetimine almıştır" denildi.

Acil Durumlar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Shilovsky Mahallesi'nin Lesnoye yerleşiminde çıkan yangınla ilgili bilgi saat 08:22'de alındı. Yangın, elastik fabrikasının bir atölyesinde teknolojik süreçteki ihlaller nedeniyle çıktı. İtfaiye ekipleri 160 metrekarelik barut fabrikasında çıkan yangını söndürdü.

Haberdeki iddiaya göre, yangın ise barut atölyesindeki teknolojik süreçteki ihlaller nedeniyle patlamadan önce çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading