Yandex Metrica

Son dakika! Kremlin görüşmeye hazır! Rus heyet Belarus'a ulaştı

Son dakika! Kremlin görüşmeye hazır! Rus heyet Belarus'a ulaştı

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya'nın görüşmelere hazır olduğunu ve Ukraynalıları beklediklerini aktardı.

Dünya

23.01.2024, 22:05

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rus heyetin görüşmeler için Belarus'un Gomel şehrine ulaştığını ve Ukraynalıları beklediklerini açıkladı. 

Sözcü Peskov gazetecilere yaptığı açıklamada, Ukraynalı temsilciler ile Belarus'ta olası müzakelere ilişkin bilgi verdi. 

Polonya'da düzenlenen NATO tatbikatı sırasında bir asker hayatını kaybetti Polonya'da düzenlenen NATO tatbikatı sırasında bir asker hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

GOMEL'DE UKRAYNALILARI BEKLİYORLAR

Rusya'nın müzakerelere hazır olduğunu belirten Peskov, "Varılan anlaşmalar doğrultusunda, Dışişleri Bakanlığı, Savunma Bakanlığı ve diğer bazı kurumların temsilcilerinden oluşan Rus heyeti, Ukraynalılar ile müzakerelere başlamak için Belarus'un Gomel şehrine vardı. Bu müzakerelere Gomel'de başlamaya hazır olacağız." diye konuştu. 

Peskov diğer yandan, müzakerelere hazır olduklarını ve Ukraynalıları beklediklerini aktardı. 

Hedef sadece Gazze değil: İsrail bombaları bin yıllık tarihi siliyor: Bir ulus topyekün yok oluyor! Hedef sadece Gazze değil: İsrail bombaları bin yıllık tarihi siliyor:... Haberi Görüntüle

RUSYA 3 SAAT SÜRE VERDİ

Rusya, Belarus'taki görüşmelerine katılım konusundaki tutumunu belirlemesi için Ukrayna'ya yerel saatle 3'e kadar süre verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading