Yandex Metrica

Son dakika: Kamu binası önünde korkunç patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika: Kamu binası önünde korkunç patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberleri... Çin'in güneybatısındaki Wolong'ta kamu binası önünde bir patlama meydana geldi. Olay sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi. Arama kurtarma ekipleri enkaz altında kalan 20 kişiyi kurtarmak için çalışmalara devam ediyor.

Dünya

14.02.2024, 19:36

Xinhua'nın haberine göre,Çin'in güneybatısında bulunan Chongqing Belediyesi'ne bağlı Wolong bölgesindeki bir kamu binasında patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle 20 kişinin enkaz altında olduğu ifade edildi. Başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam ederken, patlamayı gören görgü tanıkları halen şokta olduğunu ifade etti.

Türk SİHA'ları Afrika'da teröristleri imha etti: Bayraktar TB2'den nokta atışı Türk SİHA'ları Afrika'da teröristleri imha etti: Bayraktar TB2'den nokta atışı Haberi Görüntüle

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Ulusal itfaiye ve kurtarma departmanının yayınladığı görüntülerde, yerel itfaiye ve kurtarma departmanları sahada çöken molozlarına altında mahsur kalanlarının aradığı görüldü.

Hamas o anları yayımladı: Ortadoğu'da İsrail'in itibarı yerle bir oldu! İşgalci ordu mensubu keşkin nişancı atışıyla vuruldu Hamas o anları yayımladı: Ortadoğu'da İsrail'in itibarı yerle bir oldu!... Haberi Görüntüle

2 KİŞİ ÖLDÜ

Toplam 260 kişilik bir kurtarma gücü bölgede canla başla çalışıyor. Çevredeki hastanelerden biri kendisine gelen yaralı sayısının 11 olduğunu açıkladı. İki kişi ise yaşamını yitirdi.

Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı sadece Türkiye ile mi sınırlı? İşte Türkiye'nin 2030 adımları... Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı... Haberi Görüntüle

PATLAMANIN NEDENİ BELİRLENEMEDİ

Patlamanın nedeni henüz bilinmiyor. Olayı araştıran yetkililer patlamının gaz kaçağından kaynaklanmış olabileceğini ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading