Yandex Metrica

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile telefonda görüştü

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dün ABD ile Rusya arasında gerçekleşen mahkum takasının Türkiye'de yapılması dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Gündem

23.01.2024, 19:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü. 

Saklandığı ininden yalvardı! Kuzey Irak'a yapılacak operasyon PKK'nın elebaşını korkuttu: Doğrudan bizimle alakalı! Saklandığı ininden yalvardı! Kuzey Irak'a yapılacak operasyon PKK'nın elebaşını korkuttu:... Haberi Görüntüle

TAKAS SÜRECİ GÜNDEME GELDİ 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Rusya ve ABD arasında dün Türkiye’de gerçekleşen takasın yanı sıra Ukrayna’daki savaşa dair gelişmeler ele alındı.

İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Rusya ile ABD arasında gerçekleşen takasın Türkiye'de olması ve Ukrayna'daki savaşın gündeme geldiği bildirildi.

Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

PUTİN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİ 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus pilot Konstantin Yaroshenko ile ABD'li deniz piyadesi Trevor Reed'in MİT koordinesi ve gözetiminde dün Türkiye'de gerçekleşen takası dolayısı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. 

Bakan Fidan Hamas lideri Haniye ile görüştü! İşte ele alınan konular Bakan Fidan Hamas lideri Haniye ile görüştü! İşte ele alınan... Haberi Görüntüle

MAHKUM TAKASINDA MİT GÖREV ÜSTLENDİ 

Erdoğan'da Türkiye'nin bu takasa aracılık etmesinin barış, diyalog ve işbirliğine verdiği önemin nişanesi olmasının yanı sıra arabuluculuk açısından önemli olduğunu ifade etti. 

MİT'in takas aşamasında üstlendiği role dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, istihbarat birimleri arasındaki eşgüdüm ve yakın diyaloğun devam etmesi gerektiğini, bunun bölgedeki insani trajedilerinin önüne geçmesine ve istikrar ortamının sağlanmasına katkı yapacağını ifade etti. 

İletişim Başkanlığı duyurdu:  Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus ile görüştü! İletişim Başkanlığı duyurdu: Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus ile görüştü! Haberi Görüntüle

KALICI BARIŞ İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALAR

Diğer yandan Erdoğan, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın sona ermesi için inisiyatif almaya ve arabuluculuk yapmaya hazır olduklarını belirtti. 

İstanbul görüşmelerinde yakalanan ivmeyi artırarak bölgede kalıcı barışı hemen tesis etmek istediklerini dile getirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading