Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Beyaz Saray duyurdu! CIA Direktörü Türkiye'de Rus mevkidaşıyla bir araya geldi

Son dakika: Beyaz Saray duyurdu! CIA Direktörü Türkiye'de Rus mevkidaşıyla bir araya geldi

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, Biden ile Çinli mevkidaşı Şi'nin görüşmesinin olumlu geçtiğini bildirdi. Diğer yandan CIA Direktörü Burns'un Ankara'da Rus mevkidaşı Sergey Narışkin ile görüştüğü belirtildi.

Dünya

23.01.2024, 20:04

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada CIA Direktörü William J. Burns'ün, Ankara'da Rus mevkidaşı Sergey Narışkin ile bir araya geldiği bildirildi.

İsrail yine karıştı: Ultra Ortodoks Yahudilerden zorunlu askerlik karşıtı protesto Haberi Görüntüle

ANKARA'DA KRİTİK GÖRÜŞME

Beyaz Saray yetkilisi yapılan görüşmede, Rusya'ya olası nükleer silah kullanımının sonuçları olacağının aktarıldığı belirtildi. Diğer yandan yetkili, görüşmede Ukrayna savaşı konusunda herhangi bir müzakerenin söz konusu olmadığına da dikkat çekti. 

ABD yine yaz çizdi: BMGK'de kabul edilen Gazze'de acil ateşkes... Haberi Görüntüle

GÖRÜŞME MİT'İN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ 

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın ev sahipliğinde yapılan görüşmede nükleer savaş riski ve tutuklu bulunan ABD'liler hakkında görüş alış verişi yapıldığına dikkat çekildi. 

Rus istihbaratı açıkladı: Kanlı saldırının arkasında 3 ülke var Haberi Görüntüle

RUSYA'YA NÜKLEER MESAJI 

Beyaz Saray Yetkilisi yaptığı açıklamada, "Bu çabalar kapsamında Bill Burns, bugün Ankara'da Rus istihbarat mevkidaşıyla bir araya gelecek. Hiçbir şekilde bir müzakere olmayacaktır. Burns, Ukrayna savaşının çözümünü görüşmeyecek. Burns, Rusya'nın nükleer silah kullanmasının sonuçları ve stratejik istikrarda gerginliğin tırmanmasına yönelik mesaj iletecektir." diye konuştu.

Bayraktar TB2 kopyası kamikaze dronla petrol tesisini vurdular: Cephenin yeni... Haberi Görüntüle

UKRAYNA OLMADAN MÜZAKERE OLMAZ  

Diğer yandan Burns'ün Rusya'da "haksız" yere tutuklu Amerikan vatandaşları mevzusunu da dile getireceği aktarılarak, "Bu görüşme konusunda Ukrayna'ya bilgi verdik. Biz, temel prensibimize sıkı sıkıya bağlıyız: Ukrayna olmadan, Ukrayna hakkında hiçbir şey olmaz." ifadelerine yer verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading