Yandex Metrica

Son dakika: Avrupa alev alev yanıyor! Acil durum ilan edildi iki ülkede 1700 ölüm

Son dakika: Avrupa alev alev yanıyor! Acil durum ilan edildi iki ülkede 1700 ölüm

Son dakika haberleri... Avrupa aşırı sıcaklıklarla mücadele ederken Portekiz ve İspanya'da 20 gün içinde ölenlerin sayısı 1700'ü geçti.

Dünya

23.01.2024, 19:34

Dünyanın dört bir yanında peş peşe sıcaklık rekorları görülürken, orman yangınları da hız kesmiyor. Avrupa'da İspanya ve Portekiz başta olmak üzere sıcak hava dalgasına bağlı ölümler meydana gelmeye devam ediyor.

100 milyon dolarlık radarı vurdular: O cephede büyük saldırı hazırlığı 100 milyon dolarlık radarı vurdular: O cephede büyük saldırı hazırlığı Haberi Görüntüle

SICAKLIKLAR 40 DERECENİN ÜZERİNDE

Avrupa'nın birçok yerinde sıcaklıklar 40 derecenin üzerinde seyrediyor. İspanya, Portekiz ve Fransa'da sıcaklık nedeniyle alarm durumları yükseltilirken, yetkililer halka uyarılarda bulunuyor.

500.000 asker gönderilmezse: Kıyamet çok yakında: Tükendik... 500.000 asker gönderilmezse: Kıyamet çok yakında: Tükendik... Haberi Görüntüle

İKİ ÜLKEDE 1700'DEN FAZLA ÖLÜM

İspanya Meteoroloji Ajansınca yayımlanan verilere göre, ülkede son 10 günde 678 kişi yaz sıcakları nedeniyle hayatını kaybetti. Portekiz'de de benzer durum hakim. Portekiz'de 7-18 Temmuz'da 1065 kişi aynı nedenden yaşamını yitirdi. Böylece sadece iki Avrupa ülkesinde 10 günde 1700'den fazla kişi öldü.

Ölüm ile burun buruna! Gazzeliler denize bırakılan yardımları toplamak için hayatlarını tehlikeye atıyor Ölüm ile burun buruna! Gazzeliler denize bırakılan yardımları toplamak için... Haberi Görüntüle

FRANSA'DA AŞIRI SICAKTAN İKİ KİŞİ ÖLDÜ

Fransa'da Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Bretagne ve Occitanie bölgelerinde mesai sırasındaki iki can kaybının aşırı sıcaklarla bağlantılı olabileceği ifade edildi.

Bosnalı Sırplardan skandal eylem: Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği gösteriye katıldılar Bosnalı Sırplardan skandal eylem: Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği gösteriye katıldılar Haberi Görüntüle

İNGİLTERE 13 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

19 Temmuz’da sıcaklığın ilk kez 40 dereceyi aşarak ülke tarihinin en yüksek seviyesine ulaştığı İngiltere'de ise yakın zamanlarda serinlemek amacıyla suya giren 13 kişi hayatını kaybetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading