Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Afganistan'ın başkenti Kabil'de şiddetli patlama

Son dakika: Afganistan'ın başkenti Kabil'de şiddetli patlama

Son dakika haberine göre, Afganistan'ın başkenti Kabil'in Vezir Ekber Han bölgesinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Saldırıda en az 19 kişi öldü, 50 kişi yaralandı.

Dünya

23.01.2024, 18:13

Afganistan'ın başkenti Kabil'in Vezir Ekber Han bölgesinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Saldırıda en az 19 kişi öldü, 50 kişi yaralandı.

REUTERS'in bir görgü tanığına dayandırdığı haberine göre, Kabil'deki Sardar Mohammad Daud Khan askeri hastanesinin yakınında güçlü bir patlama ve ardından silah sesi duyuldu. 

Bir Taliban yetkilisi saldırının arkasında intihar bombacısı ve silahlı kişilerin bulunduğunu söyledi.

İsminin açıklanmaması koşuluyla AFP'ye konuşan yetkili saldırıyı, motosikletli bir intihar bombacısının hastanenin girişinde kendini havaya uçurmasıyla başlattığını belirtti.

İsrail yardım bekleyen Filistinlilere ateş açtı: Çok sayıda ölü ve... Haberi Görüntüle

CAN KAYBI 19'A YÜKSELDİ

AA muhabirine konuşan görgü tanıkları ilk bilgilere göre 10'dan fazla can kaybı olduğunu ifade etti fakat sayı ilerleyen saatlerde 19'a yükseldi. Hastanede tedavi görenlerin ambulanslarla diğer hastanelere nakledildiği belirtildi.

Mescid-i Aksa'da İsrail zulmü! İsrail askerlerinden Ramazanın ilk cuma namazını... Haberi Görüntüle

GİRİŞ ÇIKIŞLAR KAPATILDI

Olay yerinde ilkinden kısa bir süre sonra ikinci bir patlamanın meydana geldiği belirtildi. Bölgeye giriş çıkışlar kapatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading