Yandex Metrica

Son dakika! 3. Dünya Savaşı mı olacak? Rusya'dan tarihe geçen açıklama

Son dakika! 3. Dünya Savaşı mı olacak? Rusya'dan tarihe geçen açıklama

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, ABD ve NATO'nun eylemleri sebebiyle sınırdaki tehditlerin arttığını belirtti. Şoygu açıklamasında İsveç ile Finlandiya'nın NATO kararlarının kendileri için tehdit arz ettiğini ifade etti.

Dünya

23.01.2024, 19:17

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, ABD ve NATO'nun Finlandiya ve İsveç girişimleri sebebiyle sınırdaki tehditlerin arttığını ifade etti.

Batı Trakya'da Türk azınlığın hakları çiğnenirken Miçotakis hukukun üstünlüğüyle övünüyor Batı Trakya'da Türk azınlığın hakları çiğnenirken Miçotakis hukukun üstünlüğüyle övünüyor Haberi Görüntüle

BATI SINIRINA 12 ASKERİ ÜS KURULACAK 

Şoygu diğer yandan Batı'daki NATO genişlemesinin tehlikeli olduğunu ifade ederek sınırlarına 12 askeri üs kurma kararı aldıklarını açıkladı.

Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'dan nükleer silah açıklaması: Hazırız! Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'dan nükleer silah açıklaması: Hazırız! Haberi Görüntüle

2 BİN UKRAYNA ASKERİ TESLİM OLDU  

Mariupol'deki harekata dair bilgi veren Şoygu, Azovstal'daki 2 bin Ukraynalı askerin teslim olduğunu belirtti. 

Şoygu açıklamasında, "Luhansk Halk Cumhuriyeti'nin kurtuluşu tamamlanmak üzere" ifadelerini kaydetti. 

Füzeler televizyon kulesini ikiye böldü: 12 Eylül saldırısını anımsatan görüntüler kameralara yansıdı Füzeler televizyon kulesini ikiye böldü: 12 Eylül saldırısını anımsatan görüntüler... Haberi Görüntüle

FİNLANDİYA VE İSVEÇ'İN NATO ÜYELİĞİ GERİLİM YARATTI 

Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliği için başvurabileceğine dair açıklama yapmasının ardından Rusya, Kaliningrad'da nükleer silah ve hipersonik füze konuşlandırabileceği konusunda uyarı yapmıştı. 

Gerilim son yaşanan gelişmelerle daha da arttı. Rusya, Kaliningrad'da nükleer saldırı simülasyonunun kullanıldığı bir tatbikat düzenlemişti. 

İsrail'in sonunu getirecek açık: 4 cephede savaşıyor ama yenilgi kendi ülkesinde olacak İsrail'in sonunu getirecek açık: 4 cephede savaşıyor ama yenilgi kendi... Haberi Görüntüle

RUSYA NÜKLEER TATBİKAT YAPTI 

Tatbikatta nükleer kapasiteli İskender füzeleri elektronik olarak ateşlenmişti. 

Düşman olarak nitelendirilen güçlere ait füze rampaları, hava alanları, askeri teçhizat ile komuta noktalarına tekli ve çoklu saldırılarla ilgili senaryo uygulandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading