Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sinsi planı Kraliçe Elizabeth'in ölümüne damga vurdu! Meghan Markle casus mu?

Sinsi planı Kraliçe Elizabeth'in ölümüne damga vurdu! Meghan Markle casus mu?

İngiliz medyasında yer alan iddiaya göre; Meghan Markle, Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından bir araya toplandıkları William ve Kate'e hain bir plan hazırladı. Meghan Markle'ın Kraliçe'nin taziyelerini kabul ettiği sırada üstünde gizlice kayıt cihazı taşıdığı iddiası ortalığı karıştırdı.

Dünya

23.01.2024, 19:48

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 8 Eylül Perşembe günü yaz tatilini geçirdiği İskoçya'nın Aberdeenshire bölgesindeki Balmoral Kalesi'nde hayatını kaybetmişti.

Netanyahu ABD'yi tehdit etmişti: İsrail heyetinin ziyareti iptal edildi Haberi Görüntüle

CENAZE TÖRENİ 19 EYLÜL'DE

Kraliçe'nin cenaze töreni, 19 Eylül Pazartesi günü İngiltere’nin başkenti Londra’daki Westminster Abbey Kilisesi'nde düzenlenecek. Buradaki törenin ardından Kraliçe'nin naaşı, İngiliz Kraliyet ailesinin daimi konutlarından biri olan Windsor Kalesi'ndeki St. George Şapeli'ne nakledilecek ve defin işlemi burada gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kraliçe II. Elizabeth'in cenaze törenine katılmayacak. Kraliçe'nin cenaze törenine Türkiye'yi temsilen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katılacak.

Moskova'daki terör saldırısı sonrası Putin'den ilk açıklama: Bu suçun arkasındaki... Haberi Görüntüle

500 DEVLET BAŞKANI DAVET EDİLDİ

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in gelecek pazartesi yapılacak cenaze töreni, son yıllardaki en büyük siyasi lider buluşmalarından biri olacak. Yetkililer davetiyelerin hafta sonu gönderildiği ve yaklaşık 500 devlet başkanının cenazeye katılmasının beklendiğini açıkladı.

Soykırımcı İsrail BMGK kararını tanımadı: 'İsrail ateşi kesmeyecek' Haberi Görüntüle

MEGHAN İÇİN 'CASUS' İDDİASI

Dünya liderlerinin buluşacağı tören için hazırlıklar büyük bir titizlikle devam ederken Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ile ilgili ortaya atılan bir iddia sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümü dolayısıyla Meghan Markle ile Prens Harry İnglitere'ye gitmişti. Çok uzun zaman sonra Kate-William ve Meghan-Harry çifti yan yana görülmüştü. İki çift taziyeleri kabul etmişti. İngiliz medyası, Sussex Düşesi'nin üzerinde kayıt cihazı taşıdığı iddia edildi.

Tıp dünyası şokta! Elon Musk'ın beyin çipleri işe yaradı! Neuralink... Haberi Görüntüle

TÜM KONUŞMALARI KAYDA ALDI

İngiliz basınında yer alan iddiaya göre; Markle, özel bir platform için böyle bir işe başvurarak gizli mikrofon ile hem tören hem de saraydaki tüm konuşmaları kayda almıştı. Twitter'da viral olan görüntülerde sosyal medya kullanıcıları Markle'ın elbiselerindeki potlukları işaret ederek bunların bir kayıt cihazı için olduğunu ifade etti. Kullanıcılar Markle için "O bir casus" yorumlarında bulundu.




Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading