Yandex Metrica

Senato onayladı! ABD'den PKK/PYD'ye milyonlarca dolarlık destek

Senato onayladı! ABD'den PKK/PYD'ye milyonlarca dolarlık destek

DEAŞ bahanesiyle terör örgütü PKK/PYD'yi eliyle besleyen ve her türlü desteği veren, ABD'de senato 858 milyar dolarlık savunma bütçe tasarısını onayladı.

Dünya

30.01.2024, 21:14

Terör örgütü PKK/PYD'ye elleriyle besleyen ve Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yönelik düzenlemek istediği kara harekatından rahatsız olan ABD, skandal bir hamleye daha imza attı. Bütçe tasarısısı ABD Başkanı Joe Biden’ın onayına gönderilmek üzere Senatoda da oylandı. 2023 mali yılı için toplam 858 milyar dolar bütçe öngören tasarı Senatoda 11’e karşı 83 oyla kabul edildi.

Soykırım ortağı ABD'den Gazze açıklaması: 'Hiçbir ülke barış ihtimalini artırmak için ABD kadar çalışmadı' Soykırım ortağı ABD'den Gazze açıklaması: 'Hiçbir ülke barış ihtimalini artırmak... Haberi Görüntüle

TAYVAN'A 10 MİLAR DOLAR, UKRAYNA'YA DA 800 MİLYON DOLAR

Yasa tasarısında Tayvan'a 2027'ye kadar 10 milyar dolarlık askeri yardım sağlanması öngörülüyor. Tasarıda, Ukrayna'yı finanse etmek için 800 milyon dolar fon ayrıldı. Ayrıca ABD'nin Avrupa'daki askeri operasyonlarını desteklemek için de 6 milyar dolardan fazla fon ayrıldı.

Milyonları ilgilendiren adımlar atılacak! Bayram sonrası ekonominin rotası belli oldu: İşte ele alınacak konular... Milyonları ilgilendiren adımlar atılacak! Bayram sonrası ekonominin rotası belli oldu:... Haberi Görüntüle

502 MİLYON 926 BİN DOLAR FON AYRILDI

Savunma bütçe tasarısında Irak ve Suriye'de terör örgütü DEAŞ ile mücadele kapsamında PKK/YPG dahil ABD ortaklarına verilmek üzere 502 milyon 926 bin dolar fon belirlendi.

Irak Başbakanı Sudani'den Türkiye'ye destek: 'Topraklarımızın Türkiye'ye karşı saldırı sahası olmasına izin vermeyeceğiz' Irak Başbakanı Sudani'den Türkiye'ye destek: 'Topraklarımızın Türkiye'ye karşı saldırı sahası... Haberi Görüntüle

35 MİLYON 811 DOLAR TASARIDAN ÇIKARILMIŞTI

Pentagon'un, Irak için istediği 358 milyon 15 bin doların 35 milyon 811 doları gerekçesiz görülerek tasarıdan çıkarılmıştı.

Timur'un fili varsa Putin'in de yunusu var... Casus dalgıçlar yunusların öğle yemeği oldu Timur'un fili varsa Putin'in de yunusu var... Casus dalgıçlar yunusların... Haberi Görüntüle

TASARIYA ONAY VERİLDİ

Suriye’de ise terör örgütü PKK/YPG'nin de faydalandığı 183 milyon 677 bin dolarlık talebin 18 milyon 368 bin doları gerekçesiz görülmüştü ancak örgütün de faydalandığı fon için 165 milyon 309 bin dolara tasarıda onay verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading