Yandex Metrica
SON DAKİKA
Seferberlik hatası: Yapılan yanlışlar Putin'i çıldırttı

Seferberlik hatası: Yapılan yanlışlar Putin'i çıldırttı

Rusya Güvenlik Konseyi ile ülkede ilan edilen kısmi seferberlik sürecini eden Rusya Devlet Başkanı Putin, seferberlik sürecinde hatalar yaptıklarını dile getirdi.

Dünya

23.01.2024, 19:52

Putin, Rusya Güvenlik Konseyi ile ülkede ilan edilen kısmi seferberlik sürecini istişare etti. Putin, ülkesinde kısmi seferberlik sürecinde hataların yapıldığını ve bunların düzeltilmesi gerektiğini söyledi.

Kassam'dan işgalcilere ağır darbe: Askeri araçlar vuruldu, İsrail askerlerinin bulunduğu... Haberi Görüntüle

"BAZI KİŞİLER İÇİN AYRICALIK TANINMALIYDI"

Vatandaşların, tedarik edilen malzemeler, yaşam şartları ve diğer bazı konularda çeşitli sorular sorduklarını anlatan Putin, "Tüm hataları düzeltmeli ve gelecekte bunlara izin vermemeliyiz." diye konuştu. Putin, çok çocuklu, kronik hastalığa sahip veya yaşlı kişilerle ilgili durumların dikkatli bir şekilde ele alınması gerektiğini vurgulayarak, "Bir hata yapılırsa, bu düzeltilmeli ve uygun bir gerekçe olmadan askere alınanlar evlerine geri gönderilmelidir." ifadelerini kullandı.

Netanyahu izin verdi: Mossad Başkanı Barnea müzakereler için Katar'a gidiyor Haberi Görüntüle

GÖNÜLLER NEDEN GERİ ÇEVRİLİYOR

İkisi de üstün ırkın yaşam hakkını savunuyor: Hitler'in adımlarını takip... Haberi Görüntüle

Doktorların, normal asker gibi görev yapmalarına tepki gösteren Putin, şunları kaydetti: "Bazı doktorların veya diğer mesleklerden profesyonellerin, gerçekten ihtiyaç duyulan alanlar yerine, motorize piyade eri olarak askere alındıkları durumlar var. Neden? Askerlik şubelerine kendi imkanlarıyla gelen ve sayıları çok fazla olan gönüllüler de geri çevriliyor ve tecrübeleri olmadığı için geri çevriliyorlar. Bütün bunlar, hızlı ve ayrıntılı bir şekilde ele alınmalıdır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading