Yandex Metrica

Savaştan kurtarılan ailelerin sınır kapılarında duygu dolu kavuşmaları

Savaştan kurtarılan ailelerin sınır kapılarında duygu dolu kavuşmaları

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları 8. gününde devam ederken Türk vatandaşları bölgeden tahliye ediliyor. Sınır kapıları kavuşan onlarca ailenin duygu dolu anlarına sahne oluyor.

Dünya

23.01.2024, 18:55

Rusya'nın Ukrayna'ya savaş açmasının ardından yaşadıkları şehirler bombalanan Türklerin yurda dönüşleri devam ediyor.

Savaş hazırlıkları: Tahran’da tüm uçuşlar iptal edildi! İşte İran, İsrail'i böyle vuracak Savaş hazırlıkları: Tahran’da tüm uçuşlar iptal edildi! İşte İran, İsrail'i... Haberi Görüntüle

54 TÜRK VATANDAŞI SINIR KAPISI'NDAN YURDA GİRİŞ YAPTI

Dışişleri Bakanlığının organizasyonuyla ülkeden tahliye edilen 54 Türk vatandaşı Hamzabeyli Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yaptı. Ayfer ve Niyazi Gündoğdu çifti de kafilede yer alan oğulları Alperen'i sınır kapısında heyecanla bekledi.

Kuş mu, uçak mı, Süpermen mi? NASA aydan yeni fotoğraf yayınladı: Ayın yörüngesindeki gizemli çizgi ne? Kuş mu, uçak mı, Süpermen mi? NASA aydan yeni fotoğraf... Haberi Görüntüle

GÖZYAŞLARI EŞLİĞİNDE  KAVUŞMA

Çift, 8 aydır görmedikleri oğullarına pasaport kontrolünün ardından gözyaşları eşliğinde sarıldı. Baba Gündoğdu, gazetecilere, oğulları Alperen'in Harkiv Karazin Üniversitesinde 3 yıldır tıp eğitimi aldığını söyledi.
Ukrayna'da yaşananlar için üzgün olduğunu belirten Gündoğdu, "Eğitimi yarıda kaldı yavrumun. Çok meraklı gitti oraya okumaya ama lanet olsun bu savaşlardan en çok masum insanlar, çocuklar etkileniyor.

Savaş çok kötü, neyi paylaşamıyorlar bu dünyada anlamak mümkün değil. Sadece liderlerin kendi şahsi hırslarından dolayı masum çocukların, genç insanların hayatlarıyla oynuyorlar. Yazıklar olsun bu hale getirenlere." diye konuştu.
"Bu süreçte devletin yanımızda olduğunu hissettik." diyen Gündoğdu, yetkililere teşekkür etti.

Şimdi sıra Washington'da! ABD, İran'ı vuracak mı? Gizli telefon görüşmesi deşifre oldu Şimdi sıra Washington'da! ABD, İran'ı vuracak mı? Gizli telefon görüşmesi... Haberi Görüntüle

SINIR KAPILARI DUYGU DOLU KAVUŞMA ANLARINA SAHNE OLUYOR

Anne Ayfer Gündoğdu da oğluna sağ salim kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi.


Öte yandan Türk vatandaşlarının yurda giriş yaptığı sınır kapıları, duygu dolu kavuşma anlarına sahne oluyor.
Sevdiklerinin gelişini heyecanla bekleyen birçok kişi, kavuşmanın ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading