Yandex Metrica
SON DAKİKA
Savaş İspanya'yı vurdu enerji tasarrufu yasası onaylandı! 22.00’den sonra vitrin ışıkları söndürülecek

Savaş İspanya'yı vurdu enerji tasarrufu yasası onaylandı! 22.00’den sonra vitrin ışıkları söndürülecek

İspanya'da hükümet, enerji tasarrufunu hedefleyen yasa tasarısını onayladı. Bundan sonra 22.00’den sonra vitrinlerin ışıkları söndürülecek. Ofislerde ve mağazalarda soğutma sistemleri yaz aylarında 27 derecenin altına düşürülmeyecek.

Dünya

23.01.2024, 19:37

Avrupa ülkeleri, Rusya'nın Ukrayna'daki savaşı ve enerji politikalarındaki tehditleri karşısında bir dizi önlem almaya başladı. Almanya başta olmak üzere birçok ülke enerji tasarrufuna gitmeye başarken İspanya'da hükümetten flaş bir adım geldi. İspanya'da hükümet, enerji tasarrufunu hedefleyen yasa tasarısını onayladı.

Endonezya'da 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Haberi Görüntüle

MAĞAZA KAPILARI KAPALI TUTULMALI

İspanya Çevre Bakanı Teresa Ribera, tasarıya ilişkin yaptığı açıklamada, yeni düzenlemeyle soğutma sistemlerinin kontrol altında çalıştırılması ve mağaza kapılarının kapalı tutulması gerektiğini ifade etti.

Son dakika... İsrail Gazze'de insani yardımlara eşlik eden ekipleri hedef... Haberi Görüntüle

AKŞAM 22.00'DEN SONRA VİTRİN IŞIKLARI SÖNDÜRÜLECEK

Akşam 22.00’den sonra mağaza vitrinlerinin ışıklarının söndürüleceğini de belirten Ribera, alınan önlemlerin Kasım 2023’e kadar süreceğini kaydetti.

Donald Trump açıkladı: İsrail lobisinin artık ABD'de gücü yok! Haberi Görüntüle

SOĞUTMA SİSTEMLERİ 27 DERECENİN ALTINA DÜŞÜRÜLMEYECEK

Yeni düzenlemeyle enerji tasarrufu için ülkede ofislerde ve mağazalarda soğutma sistemleri yaz aylarında 27 derecenin altına düşürülmeyecek ve kışın 19 derecenin üzerine çıkarılmayacak. Düzenlemenin sokak lambalarını kapsamayacağı bilgisi paylaşıldı.

Hamas'tan İsrail basınının açıklamasına yalanlama: 'Ucuz propaganda' Haberi Görüntüle

ELEKTRİK ÜCRETLERİNİ DÜŞÜME ÇAĞRISI

Ülke genelinde bir aydan fazla süredir aşırı sıcaklar devam ediyor. Hükümet, klima kullanımını azaltarak elektrik ücretlerini düşürme çağrısı yapıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading