Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sarhoş koca dehşet saçtı! Eşinin gözüne bıçak sapladı

Sarhoş koca dehşet saçtı! Eşinin gözüne bıçak sapladı

Rusya'da meydana gelen olayda sarhoş koca tartıştığı sırada eşinin gözüne büyük bir bıçak sapladı. Olayın ardından kadın, gözünü kaybetti.

Dünya

20.02.2024, 00:17

Rusya'nın Krasnodar kentinde korkunç bir olay yaşandı. Sarhoş koca, çıkan tartışmanın ardından eşinin gözüne bıçak sapladı.

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva'dan 'faşizm' uyarısı: Demokrasi risk... Haberi Görüntüle

KARISININ GÖZÜNE BIÇAK SAPLADI

Sarhoş olduğu öğrenilen koca, tartışmanın dozu artınca mutfağa gidip çekmeceden büyük bir bıçak aldı. 60 yaşındaki eşi Larisa'nın üzerine yürüyen sarhoş adam karısının gözüne bıçak sapladı. Komşuları tarafından çığlıkların duyulması üzerine olay yerine polis ve ambulans çağırıldı. Saldırgan koca polisler tarafından karakola götürüldü. Gözüne bıçak saplanan ve kanlar içinde kalan kadın ise hastaneye kaldırıldı.

İsrail köşeye sıkıştı! The Economist'ten gizemli analiz: Yeni savaşlar kapıda Haberi Görüntüle

KADIN GÖZÜNÜ KAYBETTİ

Bilinci yerinde olan kadın ameliyata alındı. Doktorların uzun süren çabasıyla kadının gözüne saplanan bıçak çıkarıldı. Bıçağın kadının gözünden 25 santimetre içeri girdiği belirtildi. Talihsiz kadın bıçağın saplandığı gözünü kaybetti.

Kuzey Kore televizyonunda kot pantolona sansür uygulandı! İlginç yasağın nedeni... Haberi Görüntüle

CANİ KOCA HAPSİ BOYLADI

Krasnodar savcılığı dehşet veren olayla ilgili soruşturma başlatırken gözaltında tutulan kocanın da nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği açıklandı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading