Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sapkınlığın merkezinde yine LGBT dayatması: Ülke bayraklarını indirdiler

Aileyi yok etmeyi hedefleyen sapkın Amerikan tarikatları bu kez Rockefeller Center çevresindeki 193 ülke bayrağını indirerek yerlerine LGBT paçavraları yerleştirdi. Haziran ayı boyunca sözde 'onur' etkinlikleriyle doruk noktaya ulaşacak eşcinsel dayatmanın Türkiye'de de bol miktarda destekçisi var.

Dünya

28.03.2024, 08:33

Eşcinsel dayatmanın merkez ülkesi Amerika Birleşik Devletleri (ABD) yeni bir sapkın eylemle gündeme oturdu. New York kentindeki Manhattan bölgesinde dünyanın en zengin ailelerinden Rockefeller'a ait iş merkezinin çevresi LGBT'nin paçavralarıyla süslendi. 

Rockefeller Center çevresinde bulunan 193 ülke bayrağı indirildi ve yerlerine sözde 'onur etkinliği' kapsamında LGBT sembolleri konuldu. "Kadın ve erkek iki ayrı cinsiyettir" demenin neredeyse yasak olduğu ülkede eşcinsel dayatmaya direnen kesimler hayatın her alanında linç ediliyor. 

ABD'nin tüm şehirlerinde haziran ayı boyunca sokaklarda sözde 'onur yürüyüşleri' düzenlenecek. Gökkuşağı renkli eşcinsel sembollerle yürürken 'toplumsal kurallara, fıtrata ve ahlakî değerlere' başkaldırdıklarını özgürce ifade edecek yüzbinlerce LGBT üyesi sapkınlığın normalleştirilmesine katkı sunacak.

18 yaşından küçüklerin oy kullanamadığı ve 21 yaşından küçüklerin alkol satın almasının yasak olduğu Amerika'da çocukların cinsiyet değiştirme hakkı bulunuyor.

18 yaşından küçük çocuklar 'trans' olmaya karar verdikleri takdirde anne-babaları karşı çıksa bile bu isteklerini devlet korumasında gerçekleştirebiliyor. LGBT topluluğuna katılmak isteyen çocuk, evinden zorla alınıp 'trans sığınma evi'ne yerleştiriliyor ve cinsiyet değişimi için gereken tedavilerin uygulanması sağlanıyor. 

Gay, lezbiyen, transeksüel dayatma her yıl haziran ayında Türkiye'de de yaşanıyor. Amerikan vakıflarınca fonlanmakta olan pek çok haber sitesi ve gazete, eşcinsellere sözde 'onur yürüyüşlerinde' destek veriyor.

CHP, HDP, Yeşil Sol, İYİ Parti ve TİP yönetimlerinin 'toplumsal cinsiyet eşitliği' adı altında açıktan desteklediği sapkınlık, sosyal medyada çocukları hedef alan içeriklerle giderek yaygınlaşıyor. 

Çocukların izlediği animasyon filmlere 'üçüncü cinsiyet' karakterler yerleştiriliyor. Küresel teknoloji şirketleri ise internet ortamında LGBT'yi eleştiren içeriklere yoğun sansür uygularken sapkınlığın yayılmasına hizmet eden unsurları daha geniş kitlelere ulaştırıyor. 

Amerikan şirketi Google, arama motoruna 'onur haftası' yazıldığında sayfayı birdenbire LGBT sembolleriyle süsleyip konfetiler yağdırıyor. 

Çikolata fiyatları uçacak! Kakao fabrikaları üretimi durdurdu! Krizin nedeni ise... Haberi Görüntüle

PEDOFİL SAPIKLARA MEYDAN DAYAĞI

Cinsiyet değiştirmek isteyen çocukların anne-babalarından polis zoruyla alınmakta olduğu Kaliforniya eyaletinde LGBT üyeleri velilerden meydan dayağı yedi.

Glendale kentinde eşcinsel sapkınlara özgü sözde 'onur' etkinliklerinin okullarda nasıl düzenleneceği tartışılırken, eğitim kurumu yöneticilerinin toplantı yaptığı binanın dışında "Çocuklarımızı rahat bırakın" yazılı tişörtler giyen velilerle oradaki eşcinseller arasında kavga çıktı.

LGBT'li grup "Trans çocukları koruyun" yazılı dövizler taşırken onlara tepki gösteren babalar ise bu çocuk tacizcilerine meydan dayağı attı. Aralarında pek çok pedofil (çocuk tacizcisi) sapığın da bulunduğu LGBT üyelerini velilerin elinden polis zorlukla aldı. 

Hollanda'dan Gazze için ses getirecek eylem: Ölen çocuklar için 14... Haberi Görüntüle

LGBT DESTEKÇİSİ KİLİSEYİ YILDIRIM ÇARPTI

ABD'deki eşcinsel dayatma bazı kiliseleri de esir almış durumda. Ülkede bazı kiliseler, LGBT üyelerinin sözde 'onur' etkinliklerine destek veriyor. Ancak bunlardan birinin başına inanılmaz bir olay geldi.

Massachusetts eyaletinde 1863 yılında inşa edilmiş 'Birinci Cemaat Kilisesi', Facebook hesabında eşcinsel kutlamalara katıldığını bildirdikten sonra yıldırım çarpması sonucu alev alev yandı. 

Boston'un yaklaşık 150 kilometre dışında bulunan Protestan kilisesini alevler içinde gösteren görüntüler sosyal medyada "Tanrı'nın gazabı" mesajlarıyla paylaşıldı.

Sözkonusu binanın 1772'de inşa edilmiş başka bir kilisenin yine yangında yok olmasının ardından 1863'te yapıldığı belirtiliyor. Yetkililer yıldırım çarpması sonucu yanan kilisenin içerisinde kimsenin bulunmadığını, dolayısıyla yaralanan kimse olmadığını belirtti. 

'Birinci Cemaat Kilisesi' Facebook hesabında eşcinseller için kutlama programları yayınlamış ve bunu geçtiğimiz yıl da yapmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading