Yandex Metrica

Saldır, parayı al: ABD kesenin ağzını açtı: Dev destek, Putin'i çıldırtacak

Saldır, parayı al: ABD kesenin ağzını açtı: Dev destek, Putin'i çıldırtacak

Rusya'nın ilhak kararı sonrası saldırıya geçen Ukrayna ordusu, Ruslardan topraklarını birer birer geri almaya başladı. Ukrayna'ya hem para hem de silah desteğinde bulunan ABD, kesenin ağzını bir kez daha açtı.

Dünya

23.01.2024, 19:53

Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Biden bugün Zelenski ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. ABD'nin hiçbir zaman Rusya'nın Ukrayna topraklarındaki ilhakını tanımayacağının altını çizen Biden, ABD'nin Ukrayna'ya yardımlarını her zaman sürdüreceğini belirterek, bu ülkeye yönelik 625 milyon dolarlık yeni güvenlik yardımlarını açıkladı.

Söz konusu yardım paketinde HIMARS çok namlulu roketatar füzeleri, top sitemleri dahil silahlar ve askeri mühimmatlar olduğunu vurgulayan Biden, Rusya'nın ilhak çabalarına destek verenlere yönelik sert yaptırımlara her zaman hazır olduklarını kaydetti.

İran'dan şüphelere son verecek açıklama: 'BMGK gerekeni yapsaydı bu alçak rejimi cezalandırmak zorunda kalmazdık' İran'dan şüphelere son verecek açıklama: 'BMGK gerekeni yapsaydı bu alçak... Haberi Görüntüle

BİDEN TAHIL KORİDORU ANLAŞMASININ BAŞARISINDAN MEMNUN

Biden, Ukrayna tahılının uluslararası piyasaya sürülmesini sağlayan ve İstanbul'da imzalanan tahıl koridoru anlaşmasının başarısını memnuniyetle karşıladığını belirterek, Ukrayna'nın özgürlüğü ve demokrasisi için uluslararası çabaları her zaman destekleyeceklerini bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading