Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rusya'dan ABD'ye karşı flaş hamle: Biden'ın girişi yasaklandı

Rusya'dan ABD'ye karşı flaş hamle: Biden'ın girişi yasaklandı

Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD Başkanı Joe Biden ile Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın da aralarında bulunduğu toplam 963 ABD vatandaşına, Rusya'ya giriş yasağı getirildiğini açıkladı.

Dünya

23.01.2024, 19:18

Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan yazılı açıklamaya göre, ABD tarafından sürekli olarak uygulanan Rusya karşıtı yaptırımlara yanıt bağlamında Rusya'ya girişi kalıcı olarak yasaklanan ABD vatandaşlarının bir listesi yayımlandı.

AB üyesi ülkeden Rusya'yı kızdıracak karar: Sınır dışı ediliyor Haberi Görüntüle

LİSTEDE 963 KİŞİ VAR

Açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden ve oğlu Hunter Biden, Dışişleri Bakanı Blinken, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns ile diğer yetkililerin bulunduğu toplam 963 kişinin listeye eklendiği kaydedildi.

BBC'den çarpıcı seçim analizi: Muhalefet çöktü İmamoğlu'na zarar verebilir Haberi Görüntüle

'RUSYA SAYGIYA DAYALI DİYALOĞA AÇIKTIR'

ABD'nin, kendisine daha sonra bumerang gibi geri dönen düşmanca eylemlerle meşgul olduğu vurgulanan açıklamada, "Rusya, bir yüzleşme istemiyor ve her zaman saygı duyduğumuz ABD halkını, Rus düşmanlığını kışkırtan ABD makamlarından ve onlara hizmet edenlerden ayırarak dürüst ve karşılıklı saygıya dayalı diyaloğa açıktır" ifadesine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading