Yandex Metrica

Rusya Zaporijya'yı vurdu! İnsani konvoyda onlarca sivil hayatını kaybetti

Rusya Zaporijya'yı vurdu! İnsani konvoyda onlarca sivil hayatını kaybetti

Rusya'nın, Zaporijya'ya düzenlediği füze saldırısında; bir insani konvoydaki 23 sivil hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı.

Dünya

23.01.2024, 22:13

Reuters'ın son dakika haberine göre, Putin'in Herson ve Zaporijya bölgelerinin sözde bağımsızlıklarını tanıyan kararnameleri imzalamasından saatler sonra Rusya, Zaporijya'ya füzeli saldırı düzenledi.

ABD'den İsrail'e tam destek! Refah'ta yeni bir soykırım için anlaştılar ABD'den İsrail'e tam destek! Refah'ta yeni bir soykırım için anlaştılar Haberi Görüntüle

23 SİVİL HAYATINI KAYBETTİ

Habere göre, Zaporijya'ya füzeli saldırı sonucunda insani konvoydaki en az 23 sivil hayatını kaybederken, 28 kişi de yaralandı.

Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov, saldırı yerinden olduğunu belirttiği görüntüleri paylaşarak can kaybının artabileceğini ifade etti.

İsrail'den bir katliam daha: Aralarında kadın ve çocukların  olduğu 14 sivil öldü İsrail'den bir katliam daha: Aralarında kadın ve çocukların olduğu 14... Haberi Görüntüle

RUSYA'DAN 'UKRAYNA VURDU' İDDİASI

Rusya, Ukrayna'nın Zaporijya bölgesinde sivillerin yer aldığı araç konvoyunun Ukraynalı güçlerce vurulduğunu iddia etti.

Ukrayna, söz konusu saldırının Rusya tarafından yapıldığını öne sürmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading