Yandex Metrica

Rusya'yı böyle vurdular! Ukrayna ordusu görüntüleri yayınladı

Rusya'yı böyle vurdular! Ukrayna ordusu görüntüleri yayınladı

Rusya-Ukrayna Savaşı'nın başlamasının üstünden 1 yıldan fazla süre geçerken yeni bir olay ile Rusya'ya büyük darbe vuruldu.

Dünya

23.01.2024, 20:36

1 yıldan fazla süredir devam eden Rusya-Ukrayna savaşında cepheden haberler gelmeye devam ediyor. 

Son dakika... BM'deki Filistin oylaması yapıldı: ABD yine İsrail'e çalıştı Son dakika... BM'deki Filistin oylaması yapıldı: ABD yine İsrail'e çalıştı Haberi Görüntüle

BAKHMUT'A SALDIRILAR YOĞUNLAŞTI 

Rusya'nın Soledar'ı düşürmesi ile yeni bir aşamaya giren savaşın son adresi Bakhmut oldu. 

Ukrayna'nın doğudaki 'son kalesi' konumundaki Bakhmut'u ele geçirmek için saldırılara devam eden Rusya Kırım'da ağır bir darbe yedi.

Fiyasko! İran füzeleri testi geçemedi: İsrail medyasında alay konusu oldu Fiyasko! İran füzeleri testi geçemedi: İsrail medyasında alay konusu oldu Haberi Görüntüle

RUS SEYİR FÜZESİ İMHA EDİLDİ 

Al Jazeera'da yer alan habere göre, Ukrayna, Rusya'nın Kırım'daki Karadeniz filosuna demiryolu ile taşınırken çok sayıda Rus seyir füzesinin imha edildiğini bildirdi.

Açıklamada saldırının nasıl gerçekleştirildiğine dair detay ise verilmedi. Kalibr seyir füzeleri, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarında sıklıkla kullanılıyor.

Biden İran'a tehditle karşılık verdi: İsrail'in güvenliği için her şeyi yapacağız Biden İran'a tehditle karşılık verdi: İsrail'in güvenliği için her şeyi... Haberi Görüntüle

23 SİVİL SEYİR FÜZESİ İLE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ 

Temmuz 2022'de, denizaltından fırlatılan bir Kalibr seyir füzesi, Ukrayna'nın merkezindeki Vinnytsia şehrinde üçü çocuk olmak üzere 23 sivili öldürmüştü.

Rusya ise füzenin Ukrayna hava kuvvetleri komutanları ile Batılı silah tedarikçilerinin temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıyı hedef aldığını iddia etmişti.

Söz konusu füzelerin Ukrayna kentlerini hedef alacağına dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları 'ava giderken avlandılar' yorumunda bulundu.

Peş peşe patlama sesleri: Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! Peş peşe patlama sesleri: Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! Haberi Görüntüle

KIRIM VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA 

Diğer yandan Rusya'nın atadığı Kırım Valisinden saldırı ile ilgili açıklama geldi. Kırım valisi Sergei Aksenov, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın seyir füzelerinin imha edildiğini söyledi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading