Yandex Metrica

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Lavrov'un kızı hedefte: Mal varlığına el konulsun

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Lavrov'un kızı hedefte: Mal varlığına el konulsun

Vladimir Putin'in yasak aşkından dünyaya gelen kızı Luiza Krivonogikh'in tepkiler sonrası sosyal medya hesaplarını kapatmak zorunda kaldı. Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov'un Londra'da yaşayan üvey kızı Polina Kovaleva da hedefte.

Dünya

09.02.2024, 02:54

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı savaştan sonra Putin'in ülkesi ABD ve AB başta olmak üzere birçok ülke tarafından ağır yaptırımlara maruz kaldı. Birçok asker ve sivilin ölümünden sorumlu tutulan Rus lider Putin'e dünyanın her yerinden tepki gösterildi.

İran'ın İsrail'e saldırısı eli kulağında: ABD medyası tarih verdi İran'ın İsrail'e saldırısı eli kulağında: ABD medyası tarih verdi Haberi Görüntüle

PUTİN'İN KIZI HESAPLARINI KAPATTI

Putin'in yasak aşkından doğan kızı da tepkilerden nasibini aldı. Vladimir Putin'in yasak aşkından dünyaya gelen kızı Luiza Krivonogikh'in tepkiler sonrası sosyal medya hesaplarını kapatmak zorunda kaldı.

Eli işte gözü oynaşta… Meclis'te aşk kokusu! Gay başbakan sosyal medyada gündem oldu Eli işte gözü oynaşta… Meclis'te aşk kokusu! Gay başbakan sosyal... Haberi Görüntüle

LAVROV'UN KIZINA YAPTIRIM UYGULANSIN

Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov'un Londra'da yaşayan 26 yaşındaki üvey kızı Polina Kovaleva da hedefte. Sergei Lavrov'un Londra'da yaşayan üvey kızı Polina Kovaleva'nın lüks yaşantısı ortaya çıktı. Aktivistler, Rus oligarklara uygulnan yaptırımların Kovaleva'ya uygulanması ve mal varlığına el konulmasını istiyor.

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

LÜKS DAİREDE YAŞIYOR

Kovaleva’nın İngiltere'nin  başkenti Londra’nın lüks muhitlerinden Kensington’da 4,4 milyon sterlin değerindeki bir dairede yaşadığı ortaya çıktı. Aktivistler Kovaleva’ya da yaptırım uygulanması gerektiğini belirtti. Kovaleva'nın Lavrov’un bütün uluslararası seyahatlerine katıldığını ve en az 60 kez resmi uçakla seyahat ettiği öğrenildi. Genç kızın henüz 21 yaşındayken lüks evi nasıl satın aldığı merak konusu oldu. Polina’nın biyolojik babası çok zengin değil. Eşi de oligark değil. Fakat 21 yaşında Londra’nın göbeğinde bu kadar pahalı bir ev almayı nasıl başardı?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading