Yandex Metrica

Rusya-Ukrayna savaşı ne zaman bitecek? Yetkili isim tarih verdi

Rusya-Ukrayna savaşı ne zaman bitecek? Yetkili isim tarih verdi

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken flaş bir açıklama geldi. Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkan Danışmanı Oleksiy Arestovich, 'Savaş Mayıs’ta bitebilir' dedi.

Dünya

20.02.2024, 01:04

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri saldırılarında 20. güne girildi. İnsani felakette binlerce sivil ve asker hayatını kaybetti. Tüm dünyanın yakında takip ettiği savaşta herkesin aklında tek bir soru var. 'Bu savaş ne zaman bitecek?' Ukrayna Devlet Başkanlığı tarafından yapılan açıklama 'Bu savaş ne zaman bitecek?' sorusuna yanıt gibi oldu.

ABD Başkanı Biden: İsrail'i savunmak için eşi benzeri görülmemiş bir askeri çaba gösterdik ABD Başkanı Biden: İsrail'i savunmak için eşi benzeri görülmemiş bir... Haberi Görüntüle

'SAVAŞ MAYIS AYINDA BİTEBİLİR'

Devlet Başkanlığı Ofisi Başkan Danışmanı Oleksiy Arestovich, Rusya'nın savaşmak için kaynaklarının tükeneceğini belirterek, “Rusya'nın Ukrayna'ya başlatmış olduğu savaş, Mayıs ayında bitebilir. Hatta bu tarih daha da erken olabilir. Mümkün olan en geç tarihten bahsediyorum. İki ülke arasında barış sağlanmalı” ifadelerini kullandı.

6 ay süren kriz çözüldü: ABD Temsilciler Meclisi Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yapılacak 95 milyar dolarlık yardımı onayladı 6 ay süren kriz çözüldü: ABD Temsilciler Meclisi Ukrayna, İsrail... Haberi Görüntüle

'KÜÇÜK ÇAPLI ÇATIŞMALAR 1 YIL DEVAM EDER'

Devlet Başkanlığı Ofisi Başkan Danışmanı Oleksiy Arestovich, ayrıca iki ülke arasında barış sağlansa dahi küçük çaplı çatışmaların 1 yıl boyunca devam edebileceğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading