Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rusya-Ukrayna savaşı alev aldı! Wagner'den Şoygu ve Gerasimov'a açık çağrı

Rusya-Ukrayna savaşı alev aldı! Wagner'den Şoygu ve Gerasimov'a açık çağrı

Geçtiğimiz yıl Rusya'nın Ukrayna'ya girmesiyle başlayan kanlı savaş dönem dönem şiddetini artırıyor. Rusya-Ukrayna savaşına Wagner'in itiraf gibi açıklamaları damga vurdu. Wagner Savunma Bakanı Şoygu ve Genelkurmay Başkanı Gerasimov'u birlikleri toplamak için cepheye gelmeye çağırdı.

Dünya

23.01.2024, 20:59

Ukrayna ordusunun dün sabah Donetsk'in güney yönündeki cephe hattında 6 mekanize ve 2 tank taburuyla büyük çaplı saldırı başlatttığını duyurdu. Ukrayna ordusunun cephenin en savunmasız bölgesi olarak gördüğü noktayı ele geçirerek ilerlemeyi hedeflediğini aktaran Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, saldırının püskürtüldüğünü duyurdu. 

İran'dan İngiltere'ye nota: Büyükelçi Bakanlığa çağırıldı Haberi Görüntüle

250'DEN FAZLA ASKER ÖLDÜ İDDASI

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Donetsk’e yönelik geniş çaplı saldırısının püskürtüldüğünü belirterek, 250’den fazla Ukraynalı askerin öldürüldüğünü öne sürdü.

Soykırım ortağı ABD'den Gazze'de yürüyen sivilleri bombalayan İsrail'e çağrı: Sorumluları... Haberi Görüntüle

WAGNER'DEN İTİRAF GİBİ AÇIKLAMA

Wagner Grubu lideri Yevgeny Prigozhin'den ise itiraf gibi bir açıklama geldi. Prigozhin, Bakhmut yakınlarındaki yerleşim yerinin Ukrayna tarafından geri alındığını söyledi. 'Şimdi Berkhivka yerleşim yerinin bir kısmı çoktan kaybedildi; askerler sessizce kaçıyor. Rezalet' diyen Prigozhin, Savunma Bakanı Şoygu ve Genelkurmay Başkanı Gerasimov'u birlikleri toplamak için cepheye gelmeye çağırdı. Prigozhin, Hadi ama, yapabilirsiniz. Yapamazsan, kahramanlar olarak ölürsünüz' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading