Yandex Metrica

Rusya'nın en büyük petrol rafinerisinde korkutan yangın!

Rusya'nın en büyük petrol rafinerisinde korkutan yangın!

Rusya'nın Tümen şehrinde bulunan Antipinsky Petrol Rafinerisi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle sabah saatlerinde büyük bir yangın çıktı.

Dünya

23.01.2024, 18:35

Rusya'da bulunan Tümen şehrindeki Antipisky Petrol Rafinerisi'nde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı büyük bir yangın çıktı. 

Yangın alarmıyla rafineride bulunan yaklaşık 200 çalışan tahliye edildi. 

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'na bağlı 86 personel ve 30'a yakın söndürme aracı, rafineriye yönlendirildi. 2 saatlik çalışma ile rafinerideki yangın söndürüldü. 

Türkiye'yi vurmayı planlayan o gemiler cayır cayır yandı: ABD üssünün bulunduğu adada yangın paniği Türkiye'yi vurmayı planlayan o gemiler cayır cayır yandı: ABD üssünün... Haberi Görüntüle

KİMSE YARALANMADI

Tümen valisi, tesisteki yangında kimsenin yaralanmadığını bildirirken, sivil halkın da bölgeden uzaklaştırıldığını ifade etti. 

Türkiye karşı çıkmıştı: Yunanistan Başbakanı Miçotakis Ege'de deniz parkı ilan edeceklerini yineledi Türkiye karşı çıkmıştı: Yunanistan Başbakanı Miçotakis Ege'de deniz parkı ilan... Haberi Görüntüle

RUSYA'NIN EN BÜYÜK PETROL RAFİNERİSİ 

Rusya'nın en büyük özel petrol rafinerisi yıllık 7.5 milyon ton petrol üretimi yapabilme kapasitesine sahipken, petrol boru hatlarına da yıllık 2.3 milyon ton petrol pompalıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading