Yandex Metrica

Rusya Lideri Putin Kızıl Meydan'dan NATO'ya mesaj gönderdi! 'Bağımsızlığımız için savaşıyoruz'

Rusya Lideri Putin Kızıl Meydan'dan NATO'ya mesaj gönderdi! 'Bağımsızlığımız için savaşıyoruz'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Sovyetler Birliği'nin İkinci Dünya Savaşı'nda Nazi Almanyası'nı yenilgiye uğratmasının 77. yıl dönümünde konuştu. Putin, Kızıl Meydan'dan NATO'ya seslenerek topraklarının işgal edilmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Dünya

23.01.2024, 19:14

Rusya Lideri Vladimir Putin, Sovyetler Birliği'nin İkinci Dünya Savaşı'nda Nazi Almanyası'nı yenilgiye uğratmasının 77. yıl dönümünde konuşma yaptı. 

Soykırımcı İsrail bayramda da katliam yaptı: Bir aileden 28 kişiyi öldürdü! Soykırımcı İsrail bayramda da katliam yaptı: Bir aileden 28 kişiyi... Haberi Görüntüle

KIZIL MEYDAN'DAN NATO'YA SESLENDİ

Kızıl Meydan'da düzenlenen törende konuşan Putin, "NATO'nun farklı planları vardı. Batı bizim topraklarımızı işgale hazırlanıyordu. Donbass ve Kırım'a girmek istiyorlardı. Hiçbir zaman vatanımızı bırakmayacağız. Vatanın korunması her daim kutsal bir görevdir" sözlerine yer verdi. 

Rusya'nın bağımsızlık için savaştığını belirten Putin, "Şimdi bütün dünyanın Ukrayna'ya en modern silahları getirdiğini görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Hollanda Başbakanı Rutte: Türkiye ile iyi ilişkiler bizim için önemli Hollanda Başbakanı Rutte: Türkiye ile iyi ilişkiler bizim için önemli Haberi Görüntüle

BATI ÜLKELERİNİN BAŞKA PLANLARI VAR 

Avrupa'nın Rusya'yı dinlemediğini belirten Putin, Batı ülkelerinin başka planları olduğunu vurguladı.  

Ukrayna'ya başlatılan harekatın asıl amacının Rusya'ya karşı açılan savaşı durdurmak olduğunu belirten Putin, Donbas bölgesindeki askerlere seslendi. 

Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Haberi Görüntüle

DONBAS'TAKİ ASKERLERİMİZ GELECEĞİMİZİ KORUYOR

Askerlerine hitap eden Putin, "Bugün Donbas'ta savaşan askerlerimiz bilsin ki, onlar geleceğimizi koruyor." sözlerini kullandı. 

İran'dan şüphelere son verecek açıklama: 'BMGK gerekeni yapsaydı bu alçak rejimi cezalandırmak zorunda kalmazdık' İran'dan şüphelere son verecek açıklama: 'BMGK gerekeni yapsaydı bu alçak... Haberi Görüntüle

GENELKURMAY BAŞKANI GERASİMOV TÖRENE KATILMADI

Diğer yandan Kızıl Meydan'da yapılan törene Rusya Genelkurmay Başkanı Valeri Gerasimov'un katılmadığı görüldü. Ukrayna birlikleri geçen hafta Gerasimov'un da bulunduğu İzyum Komuta Merkezi'ni vurmuş, Gerasimov'un da bu saldırıda yaralandığı iddia edilmişti. 

Söz konusu saldırıda karargahta bulunan 200 askerin öldüğü belirtilirken, Rus ordusunun yüksek rütbelilerinden olan Tümgeneral Andrey Simonov'un da hayatını kaybettiği belirtildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading