Yandex Metrica

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan 'Hastaneye kaldırıldı' haberlerine videolu cevap

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan 'Hastaneye kaldırıldı' haberlerine videolu cevap

Son dakika haberleri... Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, G20 için gittiği Endonezya'nın Bali Adası'nda geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Durumu ile ilgili henüz bilgi verilmedi. Rusya'dan konuya ilişkin yalanlama geldi.

Dünya

23.01.2024, 20:03

Son dakika haberleri... Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, G20 için gittiği Endonezya'nın Bali Adası'nda geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Durumu ile ilgili henüz bilgi verilmedi. 

Annesi Siyonist İsrail tarafından katledilen 'Cenin' bebek için verilen mücadele kameralara yansıdı: İşte o anlar... Annesi Siyonist İsrail tarafından katledilen 'Cenin' bebek için verilen mücadele... Haberi Görüntüle

RUSYA'DAN YALANALAMA GELDİ

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, uluslararası basında Lavrov’un G20 Zirvesi için gittiği Endonezya’da hastaneye kaldırıldığı yönündeki haberleri yalanladı

Başkasının bebeğini 'kendisine benziyor' diye kucağına verdiler! Bebeğini kaybeden annenin açıklaması sosyal medyada olay yarattı! Başkasının bebeğini 'kendisine benziyor' diye kucağına verdiler! Bebeğini kaybeden annenin... Haberi Görüntüle

 LAVROV'DAN VİDEOLU CEVAP

Lavrov, sosyal medyada paylaştığı yeni görüntülerde Bali'de konakladığı otelinde olduğunu ve son derece sağlıklı olduğunu söyledi.

Zakharova, Lavrov'la ilgili paylaştığı videoda Dışişleri Bakanı'nın otel bahçesinde şort ve tişörtüyle oturup çalıştığı anları gösterdi.

Lavrov, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu tür haberler siyasette hiç de yeni olmayan şeyler. Batılı gazeteciler çok daha doğru habercilik yapmalı" ifadelerini kullandı.

Zirvede Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i temsil eden Lavrov, pazar günü Bali'ye gelmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading