Yandex Metrica

Rusya'dan Lübnan'a yakıt ve buğday desteği! Anlaşmanın sonlandırılmasının ardından karar alındı

Rusya'dan Lübnan'a yakıt ve buğday desteği! Anlaşmanın sonlandırılmasının ardından karar alındı

Lübnan Kamu İşleri ve Ulaştırma Ali Hamiye, Rusya'nın ülkesine yardım edeceğini açıkladı. Hamiye, gıda ve elektrik kriziyle mücadele eden Lübnan'a Rusya'dan 25 bin ton buğday ve 10 bin ton yakıt hibe edileceğine açıkladı.

Dünya

23.01.2024, 20:00

Lübnan Kamu İşleri ve Ulaştırma Bakanı Ali Hamiye, Rusya Devlet Başkanı Putin'in elektrik ve gıda krizi ile mücadele eden Lübnan'a yardım edeceğini açıkladı. 

Hamiye, Rusya'nın Lübnan'a yönelik buğday ve yakıt hibesini onayladığını açıkladı. 

Bu kez gaf değil: Biden ABD sömürgeciliğini böyle duyurdu: Amcamı yamyamlar yedi! Bu kez gaf değil: Biden ABD sömürgeciliğini böyle duyurdu: Amcamı... Haberi Görüntüle

25 BİN TON BUĞDAY YARDIMI YAPILACAK 

Lübnan'ın bu konuda dün bilgilendirildiğini belirten Hamiye, Moskova'nın 25 bin ton buğday ve 10 bin ton yakıt desteğini ne zaman göndereceğine dair açıklama yapmadı. 

Diğer yandan Lübnan'a yönelik bu desteğin, tahıl koridoru anlaşmasının askıya alınmasının ardından yapılması dikkat çekti. 

Pelosi'den Netanyahu'ya istifa çağrısı: Netanyahu'nun politika ve uygulamalarını reddediyoruz Pelosi'den Netanyahu'ya istifa çağrısı: Netanyahu'nun politika ve uygulamalarını reddediyoruz Haberi Görüntüle

LÜBNAN SAVAŞTAN EN ÇOK ETKİLENEN ÜLKELERİN BAŞINDA GELİYOR 

Ayrıca, Lübnan savaştan dolayı gıda açısından en çok etkilenen ülkelerin arasında başta geliyor. 

Lübnan'ın daha öne buğdayın yüzde 65'ini Ukrayna ve Rusya'dan ithal ettiği bildirildi.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading