Yandex Metrica

Rusya'dan flaş Ukrayna açıklaması: Zelenski'nin güvenlik garantisine dair talebini görüşmeye hazırız

Rusya'dan flaş Ukrayna açıklaması: Zelenski'nin güvenlik garantisine dair talebini görüşmeye hazırız

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova'nın Vladimir Zelenski'nin ‘güvenlik garantisine’ yönelik talebini görüşmeye hazır olduğunu duyurdu.

Dünya

23.01.2024, 22:06

Ukrayna-Rusya savaşında peş peşe gelişmeler yaşanıyor. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov da yarın yapılacak müzakereler başlamadan önce açıklamalarda bulundu.

Avustralya'da AVM'de bıçaklı saldırı! Sidney'de yüzlerce kişi tahliye edildi! Çok sayıda ölü ve yaralılar var Avustralya'da AVM'de bıçaklı saldırı! Sidney'de yüzlerce kişi tahliye edildi! Çok... Haberi Görüntüle

BATI'YA GÖZDAĞI ZELENSKİ'YE MESAJ

ABD ve Avrupa'nın yaptırımlarıyla ilgili, "Batı, Rusya'nın önüne yeni bir 'Demir Perde' indirmeye karar verirse, endişelenmeyeceğiz ve gelişme fırsatı bulacağız" diyen Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, "Moskova, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'nin ‘güvenlik garantisine’ dair talebini görüşmeye hazır” ifadelerini kullandı.

ABD, Nijer'i terk ediyor: Artık askeri varlık barındırmayacak ABD, Nijer'i terk ediyor: Artık askeri varlık barındırmayacak Haberi Görüntüle

"UKRAYNA HALKI KARAR VERİR"

Yönetimin değişmesini istediklerini belirten Lavrov, “Moskova'nın hedefi Ukrayna’nın askersizleştirilmesi ancak Ukraynalılar kendi liderlerine karar vermeli” şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading