Yandex Metrica

Rusya'dan Biden'ın Kiev ziyaretine dikkat çeken yorum: Her suçlu olay mahalline döner

Rusya'dan Biden'ın Kiev ziyaretine dikkat çeken yorum: Her suçlu olay mahalline döner

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD Başkanı Joe Biden’ın Ukrayna’ya ziyaretini değerlendirdi. Zaharova, "Hem kriminologların hem de psikologların benzer şeyler söylediğini hatırlamak iyi olur: suç işleyen her zaman olay mahalline gelir." açıklamasında bulundu.

Dünya

23.01.2024, 20:29

Hatırlanacağı gibi ABD Başkanı Joe Biden, Rusya-Ukrayna savaşının yıldönümünün öncesinde geçtiğimiz günlerde Kiev'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kiev ziyaretinde Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile görüşen Joe Biden, "Ne kadar sürerse sürsün, Rusya'ya karşı özgürlük uğruna savaşmaya değer." dedi.

Biden'ın sürpriz Kiev ziyaretine Rusya'dan dikkat çeken bir yorum geldi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, bu ziyaretin Ukrayna'da 2014 yılında Meydan olaylarının yıl dönümünde gerçekleştiğine dikkati çekti.

Apple batıyor Huawei rekor kırıyor! Akıllı telefon piyasasında yeni dönem başladı Apple batıyor Huawei rekor kırıyor! Akıllı telefon piyasasında yeni dönem... Haberi Görüntüle

''HER SUÇLU OLAY MAHALLİNE DÖNER''

Zaharova, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Hem kriminologların hem de psikologların benzer şeyler söylediğini hatırlamak iyi olur: suç işleyen her zaman olay mahalline gelir." 

İngiltere'den bugüne kadar ki en büyük savunma desteği Ukrayna'ya: Dron tedarik edilecek İngiltere'den bugüne kadar ki en büyük savunma desteği Ukrayna'ya: Dron... Haberi Görüntüle

İşgal devleti Gazze'de 5 binden fazla sivil Filistinliyi tutukladı: Toplam sayı 10 bine yükseldi İşgal devleti Gazze'de 5 binden fazla sivil Filistinliyi tutukladı: Toplam... Haberi Görüntüle

''GERİLİMİN DERECESİNİ ARTIRMAK İSTİYOR''

Biden’ın bu ziyaretle ABD’de gelecek yıl gerçekleşecek seçim kampanyasını başlattığına dikkat çeken Mariya Zaharova, "Biden’ın Kiev ve Varşova’daki açıklamalarında Ukrayna meselesinin barış yoluyla çözüm konusuna yer verilmemesi, Washington'un Moskova ile gerilimin derecesini artırma isteğini gösteriyor." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading