Yandex Metrica

Rusya'dan aile yapısını koruyan yasa yürürlüğe girdi! LGBT propagandası tamamen yasaklandı

Rusya'da temmuz ayında ilk adımı atılan LGBT propagandasına karşı yasaklama kararı sonuca bağlandı. Temmuz ayında parlamentonun alt kanadı Duma'ya sunulan LGBT propagandasını yasaklayan yasa tasarısı kabul edildi.

Dünya

23.01.2024, 19:59

Rusya Parlamentosu'nun alt kanadı Duma'ya temmuz ayında sunulan LGBT propagandasına karşı yasaklama kararı kabul edildi. 

3 kilit isim öldürüldü! Hizbullah suikast iddialarına cevap verdi: İntikam çok yakında 3 kilit isim öldürüldü! Hizbullah suikast iddialarına cevap verdi: İntikam... Haberi Görüntüle

TEMMUZ AYINDA TEKLİF EDİLMİŞTİ 

Temmuz ayında, 'Rusya Federasyonu'nun, Geleneksel Olmayan Cinsel İlişkilerin Propagandasını Yapan Bilgilerin Yasaklanmasına İlişkin Yasal Düzenlemelerde Yapılan Değişiklikler Hakkında' isimli yasa tasarısı, Duma'nın elektronik veri tabanında yer almıştı. 

Fransa'dan İran'a veto: Avrupa için güvenlik sorunu teşkil ediyor Fransa'dan İran'a veto: Avrupa için güvenlik sorunu teşkil ediyor Haberi Görüntüle

GELENEKSEL OLMAYAN HER TÜRLÜ İLİŞKİ YASAKLANIYOR 

6 milletvekili tarafından teklif edilen yasa tasarısına göre, ülke genelinde her türlü LGBT propagandasının yapılması, aile değerlerinin inkar edilmesi ve geleneksel olmayan cinsel ilişkilerin teşvik edilmesi yasaklanacaktı. 

Yasa tasarısı ile savaş propagandası, ulusal, ırksal ve dini nefret ile düşmanlığının kışkırtılmasına da yasak getirildi. 

Fransızları ülkeden kovan Afrika ülkesi ÇAD semalarında AKSUNGUR SİHA rüzgarı Fransızları ülkeden kovan Afrika ülkesi ÇAD semalarında AKSUNGUR SİHA rüzgarı Haberi Görüntüle

DEVLET DUMASINDA KABUL EDİLDİ 

Yasa tasarısı Putin tarafından da desteklenirken, Devlet Dumas tarafından kabul edildi. 

Söz konusu tasarının kabul edilmesi ile beraber, eşcinselliği teşvik etme girişimi olarak görülen herhangi bir olay veya eylem, filmde veya kamuda para cezasına çarptırılabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading