Yandex Metrica

Rusya'da dehşete düşüren olay! Bir kadın evinde beslediği kediler tarafından yendi

Rusya'da dehşete düşüren olay! Bir kadın evinde beslediği kediler tarafından yendi

Rusya'da kedi sahibi tek başına yaşayan kadın hayatını kaybetti. İki hafta boyunca ölü olduğu anlaşılmayan kadının evinde bulunan 20 kedi sahiplerini yiyerek hayatta kaldı.

Dünya

17.04.2024, 23:18

Rusya'nın Rostov'a bağlı Bataysk kentinde yaşanan olayda, kedi sahibi bir kadın, kedileri tarafından yendi. 

The Sun Gazetesinin haberine göre, kadının çalışanlarından biri patronuna ulaşamadığını söyleyerek polis ekiplerini uyardığı yazıldı.

Bataysk'teki eve giden yetkililer, adı açıklanmayan kedi yetiştiricisinin vücudunun yendiğini ve etrafının aç kedilerle dolu olduğunu gördü.

İşgalciler Gazze'ye gönderilen yardımlardan rahatsız: İsrail, UNICEF aracını vurdu İşgalciler Gazze'ye gönderilen yardımlardan rahatsız: İsrail, UNICEF aracını vurdu Haberi Görüntüle

20 KEDİ SAHİBİNİ YEDİ 

Polis ekipleri kadının iki haftadır ölü olduğunu ve evinde beslediği 20 kedisi tarafından yendiğini tespit etti. 

Barzani'den Türkiye açıklaması: IKBY'ye yapılan yardımlar için teşekkür etti Barzani'den Türkiye açıklaması: IKBY'ye yapılan yardımlar için teşekkür etti Haberi Görüntüle

'CESETTEN BAŞKA YENECEK BİR ŞEY YOKTU'

Basın mensuplarına açıklamada bulunan polis, "Kediler iki hafta boyunca kendi başlarına bırakılmıştı. Yemek yoktu. Yiyecek başka ne vardı? Bu anlaşılabilir değil mi? Orada ne varsa yediler." diye konuştu. 

İspanya'nın başkenti Madrid'de de geçen sene benzer bir olay yaşanmıştı. Komşularının koku geldiğine dair şikayetinin ardından Clara Ines Tobon'un evine giden polis ekipleri, 79 yaşındaki kadının evdeki 7 kedisinden en az 5'i tarafından yendiğini tespit etmişti.

Kolombiyalı Tobon'un yaklaşık üç aydır ölü olduğu belirlenmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading