Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rusya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebini yerine getirdi! Mariupol'de mahsur kalan 150 Türk kurtarıldı

Rusya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebini yerine getirdi! Mariupol'de mahsur kalan 150 Türk kurtarıldı

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Rus tarafından Türkiye'yi ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Mariupol'de Rusların Ukrayna askerlerine teslim olması için verdiği süre dolarken, Rusya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği doğrultusunda, Kanuni Sultan Süleyman Camisi'nde mahsur kalan 150 Türk vatandaşının 'kurtarıldığını' iddia etti.

Dünya

23.01.2024, 19:09

Rusya'nın kuşatması altında olan Mariupol'de Rus güçlerinin Ukrayna'ya verdiği sürenin dolmasına az bir zaman kala Ukrayna lideri Zelenski, Mariupol'deki askerlerinin öldürülmesi durumunda barış olmayacağına dikkat çekmişti. 

Diğer yandan Mariupol'de bulunan Kanuni Sultan Süleyman camisine 150 Türk vatandaşının sığındığı belirtildi. 

Körfez hamlesi dünyayı böyle salladı: Yardım için Türkiye'ye bakıyorlar Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'IN TALEBİ ÜZERİNE KURTARILDI

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Kanuni Sultan Süleyman Camisi'nde haftalardır mahsur kalan 150'den fazla Türk vatandaşının kurtarıldığı bildirildi. 

Rusya Savunma Bakanlığı açıklamasında, "Rus özel kuvvetleri, Erdoğan'ın talebi üzerine Türk camisindeki esirleri kurtardı. Erdoğan'ın talebi üzerine düzenlenen kurtarma operasyonunda, yabancı paralı askerler de dahil olmak üzere 29 militan öldürüldü" ifadelerine yer verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading