Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ruslar ülkeden kaçmaya başladı! Baltık ülkeleri 'Bize gelmeyin' dedi

Ruslar ülkeden kaçmaya başladı! Baltık ülkeleri 'Bize gelmeyin' dedi

Baltık ülkeleri, Rusya Devlet Başkanı Putin'in açıkladığı kısmi seferberlik kararı sebebiyle ülkeden kaçanlara sığınma hakkı tanınmayacağını açıkladı.

Dünya

23.01.2024, 19:50

Rusya Devlet Başkanı'nın kısmi seferberlik kararı sonrası binlerce Rus vatandaşı, komşu ülke sınır kapılarına doğru akın etti. 

Letonya Dışişleri Bakanı Edgars Rinkevics, Rus vatandaşlarına güvenlik gerekçeleri sebebiyle vize verilmeyeceğini açıkladı. 

Lütfen sesimize kulak verin! Irak'taki Türk kadın mahkumlar Türkiye'de yargılanmak... Haberi Görüntüle

UKRAYNA'YA DESTEK İÇİN RUSLARI ALMAYACAKLAR 

Rinkevics, Putin'in ülkesine şantaj yapmasının önüne geçmek ve Ukrayna'yı desteklemeye devam edebilmek için böyle bir adım attıklarını belirtti. 

İslam'la şereflendi! Kök hücre ilacının mucidi Prof. Dr. Henry Klassen... Haberi Görüntüle

ASKERE ALINMA KARARI SIĞINMA İÇİN YETERLİ DEĞİL

Litvanya Savunma Bakanı Arvydas Anusauskas da askere alınma kararının sığınma hakkı için yeterli bir sebep olmadığını fakat inançları sebebiyle zulme uğrayanlar için siyasi sığınma hakkı verdiklerini belirtti. 

Bebeğini evde yalnız bırakıp tatile gitmiş! 16 aylık çocuğu ölüme... Haberi Görüntüle

SEFERBERLİK KARARI TÜM RUSLARIN ORTAK SORUMLULUĞU 

Estonya İçişleri Bakanı Lauri Laanemets da "Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin" tüm Rusların ortak sorumluluğu olduğuna işaret ederek Rusları ülkesine almalarının Avrupa Birliği'nin (AB) yaptırımlarını ihlal edebileceğini söyledi.

The Economist'ten İstanbul seçimleri analizi: Kurum-İmamoğlu kıyası yapıldı Haberi Görüntüle

'KARARIN HOŞNUTSUZLUĞU ARTIRMASINI UMUYORUZ'

Laanemets, Putin'in son hamlesinin Rusya'da hoşnutsuzluğu artırmasını umduğunu belirterek sadece askerlerin ya da Rusya'nın uzak bölgelerinden değil tüm halkın tehlikeye atıldığını kaydetti.

Finlandiya sınır muhafaza makamları, Rusya'da kısmi seferberlik ilanından sonra Finlandiya'ya geçişlerde artış görüldüğünü bildirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading