Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rus yorumcudan dikkat çeken analiz: Kendimizi kandırmayalım Türkler Karadeniz'in sahibi

Rus yorumcudan dikkat çeken analiz: Kendimizi kandırmayalım Türkler Karadeniz'in sahibi

Rus yorumcudan "Karadeniz hakimiyeti" hakkında dikkat çeken bir analiz yapıldı. Rus yorumcu, ''Kendimizi kandırmayalım. Türk Deniz Kuvvetleri, Rus Karadeniz Filosu'ndan defalarca kat daha güçlü. Şu anda Türkler Karadeniz'in sahibi. Sovyetler Birliği artık yok.'' ifadelerini kullandı.

Dünya

11.02.2024, 18:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'i ikna ederek tahıl anlaşmasının devamını sağlaması dünyanın rahat bir nefes almasına sebep oldu. Uluslararası ajanslar, Türkiye'nin başarısından söz etmeye başlarken NATO dahil olmak üzere birçok Avrupalı lider Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

ABD'nin Philadelphia kentinde silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var Haberi Görüntüle

RUS ASKERİ GEMİLERİNE İZİN YOK

Rusya-Ukrayna savaşında barışçıl bir tavır ortaya koyan ve Putin'in yaptırımlarından muaf olan Türkiye, Rus askeri gemilerinin Karadeniz'e girmesine 9 aydır izin vermiyor. Rus askeri uzmanlar ve Rus televizyonları günlerdir “Karadeniz Türk gölü oldu” şeklinde serzenişte bulunuyor. "Varyag" ve "Amiral Tributs", Şubat ayından bu yana geçmek için izin bekliyorlardı, ancak Vladivostok'a dönmek zorunda kaldılar.

Resim

İsrail'in Aşdod kentinde 2 ay sonra sirenler çaldı: Kassam Tugayları'ndan... Haberi Görüntüle

''ŞU ANDA KARADENİZ'İN SAHİBİ TÜRKLER''

Rusya’da bir televizyon programına katılan Rus askeri uzman, ''Kendimizi kandırmayalım. Türk Deniz Kuvvetleri Rus Karadeniz Filosu'ndan daha güçlü. her türlü istatistiğe bakalım. Bazı vatanseverler barış konvoyunun etrafını saralım diyor. Bunlara şunu diyelim; ''Ne ile kuşatacaksınız? Neden kendinizi aldatıyorsunuz. Şu anda Türkler Karadeniz'in sahibi. Sovyetler Birliği artık yok. Şu anda tahıl anlaşmasının nasıl gittiğini bilemeyiz. Bunu belki de 30 yıl sonra bileceğiz.'' şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading