Yandex Metrica

Sitede Ara

Rus oligarklarında istihbarat parmağı! İntihar mı cinayet mi?

Rus oligarklarında istihbarat parmağı! İntihar mı cinayet mi?

Rusya'nın Ukrayna'ya işgal girişimi sonrası Rus milyarderler ardı ardına ölmeye başladı. Kremlin'e yakınlığı ile bilinen oligarkların ölüm sebepleri sır gibi saklanırken yaşanan ölümlerin savaşla alakası olup olmadığı tartışılıyor.

Dünya

23.01.2024, 19:15

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı saldırılar sebebiyle hem Rusya'da hem de dünya genelinde siyasi ve ekonomik kriz yaşanıyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Dengeleyici bir rol oynuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Dengeleyici bir rol oynuyor Haberi Görüntüle

ENERJİ SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ İSİMLER 

Batılı devletler başta olmak üzere birçok ülke yaptırım kararı alırken, Rus oligarkların peşpeşe hayatını kaybetmesi şüphe uyandırıyor. Diğer yandan oligarkların çoğunun petrol ve doğalgaz sektöründe öncü isimler olması dikkat çekiyor.

Almanlar reforma başladı: Piskopos destekledi orduya Müslüman İmamlar alınacak Almanlar reforma başladı: Piskopos destekledi orduya Müslüman İmamlar alınacak Haberi Görüntüle

ÖLENLERİN HEPSİ KREMLİN'LE YAKIN 

Hayatını kaybeden oligarkların Kremlin'e yakın olması dikkat çekiyor. Oligarkların birbiriyle olan bağlantısı ise hemen hemen hepsinin enerji sektöründe çalışması. 

ÇARESİZLİK İNSANI İNTİHARA TEŞVİK EDİYOR 

Avrupa Psikoterapistler Derneği üyesi Rus doktor Ekaterina Trofimova, Rus oligarkların birçoğunun Rus enerji şirketlerinde görev yaptığını ifade etti. 

Trofimova açıklamasında, "Bir insanın yaşadığı en yoğun streslerden biri, hiçbir şeyi etkileyemeyeceğimiz bir durumla karşılaştığımızda yaşadığımız strestir. Bir çaresizlik duygusu var. Ve sonra insanlar enerjilerini ve aktivitelerini doğrudan kendi güçlerinde olana yönlendirirler. Ve değiştirilmesi gerekmeyen şeyleri değiştirmeye çalışırlar" ifadelerine yer verdi. 

Türkiye açık açık uyarmıştı! Miçotakis'ten küstah açıklama! Yunanistan Ege'de tansiyonu yükseltme peşinde Türkiye açık açık uyarmıştı! Miçotakis'ten küstah açıklama! Yunanistan Ege'de tansiyonu... Haberi Görüntüle

İLK ÖLÜM SALDIRIDAN KISA BİR SÜRE ÖNCE GERÇEKLEŞTİ

24 Şubat'ta başlayan saldırının hemen öncesinde ilk ölüm haberi Gazprom'un üst düzey yöneticisi Leonid Şulman'dan geldi. 60 yaşındaki oligarkın intihar ettiği açıklanmıştı. 

İsrail devlet televizyonu KAN duyurdu: İşgal ordusunda peş peşe üst düzey istifalar İsrail devlet televizyonu KAN duyurdu: İşgal ordusunda peş peşe üst... Haberi Görüntüle

SALDIRIDAN BİR GÜN SONRA KENDİSİNİ ASTI

24 Şubat'ın ertesi günü ise yine Gazprom'un üst düzey yöneticisi olan 61 yaşındaki Alexander Tyulyakov'un öldüğü bildirildi. Tyulyakov'un evinin garajında kendisini astığı bildirildi. 

Hizbullah, İsrail'i kalbinden vurdu: Tarihi misilleme! Hizbullah, İsrail'i kalbinden vurdu: Tarihi misilleme! Haberi Görüntüle

SESSİZ SAKİN BİR HAYAT YAŞIYORDU

Saldırıların üstünden 1 ay geçtiğinde ise MedStom isimli tıbbi malzeme üreten şirketin sahibi Valisiy Melnikov'un eşi ve iki çocuğunu öldürdükten sonra intihar ettiği belirtildi. 

Sessiz bir hayat sürdüğü belirtilen Melnikov'un sigara bile içmediği belirtilirken ölümünün ardında Rus istihbaratı olduğu iddia edildi. 

İşgalci İsrail askerleri Nusayrat Mülteci Kampı'nı bombaladı! Çok sayıda gazeteci yaralandı İşgalci İsrail askerleri Nusayrat Mülteci Kampı'nı bombaladı! Çok sayıda gazeteci... Haberi Görüntüle

İNGİLTERE ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ OLARAK DEĞERLENDİRDİ 

Ukrayna doğumlu Rus oligark Mikhail Watford'un ise İngiltere'deki evinde kendisini astığı belirtildi. Söz konusu intihar 'şüpheli ölüm' olarak adlandırılırken servetini Putin'in iktidarından sonra yapan Watford'un ölümü sonrası birçok iddia ortaya atıldı. 

Barzani'den Erdoğan mesajı: Erbil'de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum Barzani'den Erdoğan mesajı: Erbil'de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum Haberi Görüntüle

UKRAYNA İŞGALİNİ ELEŞTİRİYORDU

Rus petrol şirketi Gazprom'un eski yöneticilerinden ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakınlığıyla tanınan Rus oligark Vladislav Avayev Moskova'da eşi ve çocuğunu silahla vurduktan sonra intihar etti. 

İddiaya göre Avayev'in eşi ile bir tartışma sonrasında cinnet geçirerek intihar ettiği belirtilirken, bir başka iddiada Ukrayna'ya yapılan saldırıyı eleştirdiği için Rus istihbaratı tarafından öldürüldü. 

Azarlanmaktan korktu, köpek ısırdığını söylemedi! Filipinler'de yaşayan kız iki ay sonra... Azarlanmaktan korktu, köpek ısırdığını söylemedi! Filipinler'de yaşayan kız iki ay... Haberi Görüntüle

AİLESİNİ BALTAYLA KATLEDİĞİ KENDİSİNİ ASTI 

Bir diğer ölüm ise İspanya'da yaşandı. Katalonya'da yaşayan oligark, Sergey Protosenya ve ailesi lüks villasında ölü bulundu. Rus Novatek şirketinin başında görev alan Protosenya, karısı ve kızını baltayla katlettikten sonra kendisini verandaya asarak intihar etti. 

Söz konusu cinayette hedef okları yine Rus istihbaratını gösterirken, 22 yaşındaki oğul Fedor Protosenya olayı Rus istihbaratının gerçekleştirdiğini iddia etti. 

ABD Dışişleri Bakanlığı açıkladı: Filistin'in BM'ye tam üyeliğine ne diyecekler? ABD Dışişleri Bakanlığı açıkladı: Filistin'in BM'ye tam üyeliğine ne diyecekler? Haberi Görüntüle

LYAKİSHEV KENDİSİNİ VURDU

Rusya'nın en büyük restoran zincirinin sahibi olan Vladimir Lyakishev, bir binanın çatısında vurulmuş halde bulundu. Diğer ölümlere nazaran Lyakishev'in intihar ettiği kesinleştirildi. 

İsrailli ırkçı bakandan insanlık dışı öneri: Filistinliler infaz edilsin İsrailli ırkçı bakandan insanlık dışı öneri: Filistinliler infaz edilsin Haberi Görüntüle

KURBAĞA ZEHRİ İLE GELEN ÖLÜM 

Lukoil'in eski yöneticisi Aleksandr Subbotin ise 10 Mayıs günü kurbağa zehrine maruz kalarak kalp krizinden dolayı hayatını kaybetti. Alkol problemi için şaman tedavisine başvuran Subbotin'in Rus istihbaratının planı ile şamanlar tarafından öldürüldüğü iddia edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading