Yandex Metrica

Rus kanalları propaganda yayınlarına başladı! Canlı yayında toprak paylaşımını tartıştılar

Rus kanalları propaganda yayınlarına başladı! Canlı yayında toprak paylaşımını tartıştılar

Rusya ile Ukrayna arasında hüküm süren kriz yerini savaş çığırtkanlığına bıraktı. Rus kanallarında işgal yayınları yapılmaya başlandı. Rusya televizyonu Rossiya-1 kanalında Ukrayna'nın topraklarının paylaşımının nasıl yapılması gerektiği tartışıldı.

Dünya

23.01.2024, 18:49

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden gerilim savaşın habercisi olarak görülüyor. 

Ukrayna'nın Donbas sınır bölgesine 120 bin asker yığdığı aktarılırken Rusya'nın da 135 bin asker sevkiyatı yaptığı bildirildi. 

Belçika'da PKK operasyonları başladı: Örgütün televizyon kanallarına dev operasyon! Belçika'da PKK operasyonları başladı: Örgütün televizyon kanallarına dev operasyon! Haberi Görüntüle

RUSYA BELARUS İLE TATBİKATTA

Diğer yandan Rus ordusu, Belarus ile 10 Şubat günü "Müttefik Kararlılığı-2022" adıyla yeni bir askeri tatbikat başlattı. 

Tatbikatın 20 Şubat günü sona ereceği aktarıldı. 

Yeni Akit'in haberine göre, Rusya devlet televizyonu Rossiya-1 kanalında tepki çeken bir yayın yapıldı. 

BM Genel Sekreteri'nden dikkat çeken çalışma: Dünya savaş halindeyken toplantıda bakın ne yaptı? BM Genel Sekreteri'nden dikkat çeken çalışma: Dünya savaş halindeyken toplantıda... Haberi Görüntüle

TOPRAK PAYLAŞIMI YAPILDI

Yayında gösterilen Ukrayna haritası üzerinden olası bir işgalde toprak paylaşımının nasıl yapılacağı hakkında tartışmalar yapıldı.

İsrail devlet televizyonu duyurdu: Refah'a saldırı ertelendi, İran'a saldırı planları onaylandı İsrail devlet televizyonu duyurdu: Refah'a saldırı ertelendi, İran'a saldırı planları... Haberi Görüntüle

AVRUPA ÜLKELERİNE BIRAKILACAK BÖLGELER BİLE BELİRLENDİ 

Batı ile bir paylaşımın söz konusu olması durumunda nerelerin bırakılması gerektiği de yayında tartışılan konular arasında yerini aldı. 

Yunanlı başkandan akıllara durgunluk veren çağrı: İstanbul'da acil deprem olmalı! Yunanlı başkandan akıllara durgunluk veren çağrı: İstanbul'da acil deprem olmalı! Haberi Görüntüle

UKRAYNA RUSYA'YA SALDIRACAK DİYE HABER YAPILMIŞTI

Diğer yandan aynı televizyon kanalında geçtiğimiz günlerde 'NATO destekli Ukrayna saldırısı her an olabilir' ifadesiyle bir haber yapılmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading