Yandex Metrica

Rus fırkateyni Amiral Makarov denizin ortasında yanıyor! Akıbeti Moskova muhribine benzeyecek

Rus fırkateyni Amiral Makarov denizin ortasında yanıyor! Akıbeti Moskova muhribine benzeyecek

Karadeniz'de Rus donanmasına ait Grigorovich sınıfı fırkateyn Amiral Makarov'un Ukrayna ordusu tarafından vurulduğu iddia edildi. Alevler içindeki gemi havadan görüntülendi.

Dünya

06.03.2024, 05:16

Ukrayna kaynaklı çıkan haberlere göre; Karadeniz'de Rus donanmasına ait Admiral Grigorovich sınıfı fırkateyn Amiral Makarov, Ukrayna ordusu tarafından füzeyle vuruldu. Kırım Tatar Meclisi üyesi Ahmet Özay, Rus donanmasının kaybettiği 11. gemi olacağını açıkladı.

Hedef sadece Gazze değil: İsrail bombaları bin yıllık tarihi siliyor: Bir ulus topyekün yok oluyor! Hedef sadece Gazze değil: İsrail bombaları bin yıllık tarihi siliyor:... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA RESİM PAYLAŞILDI

Ukrayna, Rusya deniz kuvvetlerine ait Amiral Makarov fırkateynini İzmail açıklarında Neptün füzesiyle vurduğunu ileri sürdü. Bölgeye çok sayıda uçak ve kurtarma gemilerinin gönderildiği öne sürülürken; konu ile alakalı sosyal medyada bir resim paylaşıldı.

Dubaili zenginlerin yeni aktivitesi: Su basan yollarda jet skiyle tur attılar! Dubaili zenginlerin yeni aktivitesi: Su basan yollarda jet skiyle tur... Haberi Görüntüle

Karadeniz'deki Yılan Adası açıklarında gemide büyük bir yangının çıktığı ifade edildi. Konu ile alakalı her iki ülkeden de herhangi bir resmi açıklama gelmedi.

Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk ziyaret: Arka planda neler yaşandı? Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk... Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLER HER ŞEYİ ANLATIYOR

Amiral Makarov fırkateynine ait havadan çekilmiş vidyo kaydı saatler sonra sosyal medyada yayınlandı. İnsansız hava aracı tarafından çekilen görüntülerde fırkateynin alevler içinde olduğu net bir şekilde görülüyor. Amiral Makarov fırkateyninin sonu, geçtiğimiz günlerde Ukrayna ordusu tarafından vurulduktan sonra batan Moskova muhribine benzeyecek gibi görünüyor. Rus donanmasının amiral gemisi Moskova, neptün füzesiyle vurulduktan sonra alev almış ve Karadeniz'in dibini boylamıştı. 

  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading