Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rapor açığa çıktı! İçinde koronayla ilgili kritik bilgi var

Rapor açığa çıktı! İçinde koronayla ilgili kritik bilgi var

Çin'in dünyanın bilmesini istemediği rapor açığa çıktı! İçinde koronayla ilgili kritik bilgi var. Rapora göre virüs 2019'da yayılmış olabilir. Ayrıca PCR testlerine 2019’da 2018’e kıyasla nerdeyse iki katı bütçe harcanmış.

Dünya

23.01.2024, 18:04

İki yıldır hayatımıza olan ve dünya genelinde milyonlar insanın hayatını kaybetmesine neden olan Covid-19'un Çin kaynaklı olduğu iddiasıyla ilgili yeni gelişmeler var. Hubey vilayetindeki Pcr laboratuvarlarında hazırlanan bir rapor Çin hükümetini kızdırdı. Rapora göre virüs 2019 yazında Çin'in Hubey vilayetinin başkenti Vuhan'da yayılmaya başlamış olabilir. 

ABD ve İngiltere dahil 6 ülkenin Yemen'deki büyükelçiliklerinden Husiler'e çağrı:... Haberi Görüntüle

İKİ KATI BÜTÇE HARCANMIŞ

Çin hükümeti, belli virüsleri tepsit etmek için kullanılan PCR testlerine 2019’da 2018’e kıyasla nerdeyse iki katı bütçe harcadı. 2018’de PCR ekipmanlarına 36,7 milyon yuan harcayan Çin’in 2019’da harcadığı miktar 67,7 milyon yuan. Yüksek sayıdaki satın almaların çoğunun dört kurumdan yapıldığı belirtildi. 

Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı! Irkçı lider gözaltına alındı Haberi Görüntüle

ÇİN'DEN AÇIKLAMA

Çin dışişleri bakanlığı sözcüsü, araştırmayı virüsün kökeniyle ilgili bir başka şüpheli iddia olarak nitelendirerek, “Virüliği bilim insanları tarafından ele alınması gereken ciddi bir meseledir” dedi.

Husiler duyurdu: ABD ve İngiltere Yemen'e 10 saldırı düzenledi Haberi Görüntüle

ŞAİBE VURGUSU

Bakanlıktan Bloomberg'e yapılan açıklamada, araştırmanın daha önce hastanelerin yakınındaki trafik yoğunluğu, internette yapılan 'öksürük', 'ishal' aramalarının sayısı baz alınarak daha önce yapılan benzer araştırmalar gibi şaibeli olduğu vurgulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading