Yandex Metrica

Putin Ukrayna'da gövde gösterisi yaptı! İşgal ettiği topraklarda arabayla gezdi

Putin Ukrayna'da gövde gösterisi yaptı! İşgal ettiği topraklarda arabayla gezdi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, işgal altındaki Donbass bölgesinde yer alan Mariupol'a ziyaret gerçekleştirdi. Putin, dün gittiği Kırım'da olduğu gibi Donbass sokaklarında da araç kullanıp devlet binalarını gezdi.

Dünya

23.01.2024, 20:36

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım'a bağlı Sivastopol bölgesinin ardından Rus işgali altındaki Donbass bölgesinde yer alan Mariupol'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

9 füze İsrail'e ulaştı iki hava üssü vuruldu! İşte İran'ın intikam saldırısında tüm detaylar 9 füze İsrail'e ulaştı iki hava üssü vuruldu! İşte İran'ın... Haberi Görüntüle

İŞGAL ETTİĞİ TOPRAKLARA GELDİ 

Geçtiğimiz sene şubat ayında başlayan savaştan bu yana Rus işgali altındaki bölgeleri ilk kez ziyaret eden Putin'in, helikopterle Mariupol'e geldiği ifade edildi.

Putin, cephe hattına en yakın olduğu yer olan Mariupol'de araçla gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.

İran'ın İsrail'e saldırısı eli kulağında: ABD medyası tarih verdi İran'ın İsrail'e saldırısı eli kulağında: ABD medyası tarih verdi Haberi Görüntüle

ARABAYLA GEZDİ 

Putin'in Rus ordusu tarafından inşa edilen yeni bir yerleşim bölgesi olan Nevsky semtinde bir aileyi evlerinde ziyaret ettiği belirtilerek, "Devlet Başkanı yat kulübü, tiyatro binası ve kentin unutulmaz yerlerinin bulunduğu Mariupol sahil şeridini de inceledi" denildi.

Rusya, geçtiğimiz sene mayıs ayında şiddetli çatışmaların ardında Mariupol’ü ele geçirmiş, Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı ve Avrupa (AGİT) Rusya'nın Mariupol'deki bir doğum hastanesini bombalamasını savaş suçu olarak nitelendirmişti.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading