Yandex Metrica
SON DAKİKA
Putin, Rus mahkumları cepheye yolluyor! Canlı dönene para ödülü var

Putin, Rus mahkumları cepheye yolluyor! Canlı dönene para ödülü var

Rusya-Ukrayna savaşı beşinci ayında devam ederken Putin'den flaş bir hamle geldi. Ukrayna'ya karşı elini güçlü tutmak isteyen Putin, hapishanedeki mahkumları işe almaya başladı. Mahkumlar, altı ay sonra canlı geri dönmeleri halinde para ödülü alacaklar.

Dünya

23.01.2024, 19:30

Putin'in 24 Şubat sabahı verdiği emirle Rus güçleri, Ukrayna'ya askeri operasyon başlattı. Beş aydır devam eden savaşta binlerce insan hayatını kaybetti. Ukraynalı halk, savaştan kaçarak komşu ülkelere sığınmak zorunda kaldı. Savaşın ne zaman sona ereceği merakla beklenirken Putin'den flaş bir hamle geldi.

Katliamın baş ortağı ABD'den Gazze hassasiyeti: 'Filistinli sivilleri korumak ahlaki... Haberi Görüntüle

PUTİN, MAHKUMLARI CEPHEYE YOLLUYOR

Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı askeri operasyon devam ederken, Putin’in ordusu cephedeki eksiklikler nedeniyle yeni bir arayışa girdi. Cephedi eksiğini tamamlamak isteyen Putin, hapishanedeki mahkumları işe almaya başladı.

Son dakika... Yunanistan'a ait F-16 Ege Denizi'ne düştü! Haberi Görüntüle

CANLI DÖNENE PARA ÖDÜLÜ

St. Petersburg hapishanelerindeki mahkumların aktif olarak işe alındığı öğrenildi. Mahkumların altı ay sonra canlı geri dönmeleri halinde cezalarının affedileceği ve 3 bin 100 dolar (53 bin TL) ödül alacakları belirtildi.

AB'den Batı Şeria kararı: Şiddet eylemlerine katılan Yahudilere yaptırım uygulanacak Haberi Görüntüle

NAZİLERİ AVLAMAK İÇİN ÖN SAFLARDA YER ALIN

İngiliz medyasında yer alan habere göre; mahkumlara, Ukrayna'da 'Nazileri' avlamak için ön saflarda yer alacaklarının söylendiği aktarıldı.

Rusya, savaşın başlarında hapishanelerden daha önce askerlik yapmış ve cezası 20 yılın üzerinde olan mahkumları cepheye götürmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading