Yandex Metrica
SON DAKİKA
Putin ölüm emri vermiş! Zelenski için suikast timi hazırlığı ortaya çıktı

Putin ölüm emri vermiş! Zelenski için suikast timi hazırlığı ortaya çıktı

Ukrayna İstihbaratı, Rus istihbaratı tarafından yönlendirilen bir kişiyi, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’e suikast düzenlemek için bir tim hazırlarken yakaladı.

Dünya

22.03.2024, 19:22

Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı askeri operasyonlar devam ederken, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski de Rusya’nın hedefinde olmaya devam ediyor.

Kırgızistan'dan Özbekistan'a gizli tünel! Yerin altında tam 130 metrelik geçit Haberi Görüntüle

RUS İTSİHBARATI İLK KEZ HAREKETE GEÇTİ

Ukrayna'nın başkenti Kiev’deki Başkanlık Ofisi'nde Rusya’ya karşı direnişi yöneten Zelenski’ye suikast düzenlemesi için Rus istihbaratının ilk kez harekete geçtiği ifade edildi.

İsrail'in Aşdod kentinde 2 ay sonra sirenler çaldı: Kassam Tugayları'ndan... Haberi Görüntüle

SUİKAST VE KEŞİF GRUBU TAKİBE ALINDI

Ukraynalı Gazeteci Vitaly Glagola tarafından duyurulan bilgiye göre, Ujgorod kentinde Rusya Federal Güvenlik Servisi’ne (FSB) bağlı suikast ve keşif grubunun bir üyesi Ukrayna istihbaratı tarafından takibe alındı.

Bayraktar TB2 kopyası kamikaze dronla petrol tesisini vurdular: Cephenin yeni... Haberi Görüntüle

KISKIVRAK YAKALANDI

Ukrayna İstihbaratı'na mensup ekipler tarafından kıskıvrak yakalanan şahsın yaşadığı dairede yapılan armada, aralarında keskin nişancı dürbünlü ve susturucu takılı uzun namlulu bir tüfek, susturuculu bir kalaşnikof ve bir tatar yayı (arbalet) dahil olmak üzere çok sayıda suikast silahı ve çok sayıda silah susturucusu ile birçok el bombası ve çeşitli çaplarda çok sayıda mermi ve mühimmat ele geçirildi.

Rusya'da seçimler başladı! Navalni destekçileri sokaklara indi: Sınırda tansiyon yüksek Haberi Görüntüle

İLK HEDEFİ ZELENSKİ'Yİ ÖLDÜRMEK

Yakalanan şahsın ilk amacının Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’ye suikast düzenlemek, ikinci amacının ise Kiev’deki bazı önemli kamu alanlarına saldırı yapmak için 25 kişilik bir tim kurmaya çalıştığı aktarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading