Yandex Metrica

Putin'le dans eden Avusturyalı siyasetçi atamayı kaptı

Putin'le dans eden Avusturyalı siyasetçi atamayı kaptı

Üç yıl evvel düğününde Putin'le dans eden Avusturyalı siyasetçi, bugün çok şaşırtan bir atama alarak geçmişte Putin'le yaptığı, çok ses getiren dansı anımsattı.

Dünya

23.01.2024, 17:31

Avusturyalı eski dışişleri bakanı Karin Kneissl, 2018 yılında düğününde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ettiği dansla gündeme damga vurmuştu. Kneissl şimdi tekrar manşetlerde. Hem de daha fazla ses getiren bir haberle.

DANSIN KARŞILIĞI 3 YIL SONRA GELDİ

Karin Kneissl, adeta o günkü dansın mükafatı gibi bir atamayla gündemde. Kneissl, Rus petrol devi Rosneft’e yönetim kurulu üyesi olarak atandı.
2018 yılındaki düğünde Kneissl, Vladimir Putin’le dasnlarının ardından öne eğilerek selam verdiği için çok eleştirilmişti. Kneissl kendisine yöneltilen eleştiriler üzerine şu açıklamayı yapmıştı: “Baloya gittiyseniz en sonunda bunun yapıldığını görmüşsünüzdür. Rus lider benden önce eğildi, sonra  ben de ona eğilerek karşılık verdim.”

Olay dansın üzerinden üç yıl geçtikten sonra oldukça Avusturya’nın eski dışişleri bakanı Karin Kneissl, sürpriz bir şekilde Rusya'nın devlet kontrolündeki petrol devi şirketi Rosneft’e yönetim kurulu üyesi seçildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading