Yandex Metrica

Putin kötü haberi dünyaya duyurdu: Uluslararası ticaret krizde

Putin kötü haberi dünyaya duyurdu: Uluslararası ticaret krizde

Uluslararası ticaret krizde olduğuna dikkat çeken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya, ''Uluslararası ticaret krizde. Rusya, ithalat ve ihracatını yeni pazarlara yönlendirmek için geniş çaplı tedbirler uyguluyor.'' şeklinde konuştu.

Dünya

23.01.2024, 20:07

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'da resmi temaslarda bulunan Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile Rusya'nın Orenburg şehrinde gerçekleştirilen Rusya-Kazakistan bölgesel forumuna çevrim içi olarak katıldı.

Kazakistan ekonomisine en çok yatırım yapan ülkelerden birinin Rusya olduğuna dikkat çeken Putin, “Kazakistan’daki yatırımlarımız yaklaşık 17 milyar dolara ulaştı. Ülke ekonomisindeki tüm kilit alanlarda 30’dan fazla ortak yatırım projemiz gerçekleştiriliyor.” ifadelerini kullandı.

Siftahı Kınalıada gemisi yaptı: Afrika turuna çıkan TCG Kınalıada Somali'ye demir attı Siftahı Kınalıada gemisi yaptı: Afrika turuna çıkan TCG Kınalıada Somali'ye... Haberi Görüntüle

''ULUSLARARASI TİCARET KRİZDE''

Kazakistan ile ortak nakliyat ve lojistik altyapısı geliştirmeye yönelik adımları ele aldıklarını belirten Vladimir Putin, ''Ayrıca ticareti ve yatırımları etkileyen kısıtlamaların kaldırılmasına ilgi gösteriyoruz. Bu özellikle günümüzde önemli. Uluslararası ticaret krizde. Rusya, ithalat ve ihracatını yeni pazarlara yönlendirmek için geniş çaplı tedbirler uyguluyor.'' şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading