Yandex Metrica

Putin koltuğunu bırakıyor mu? 'Güçlü adam' imajı veren liderin kanser olduğu iddia edildi

Putin koltuğunu bırakıyor mu? 'Güçlü adam' imajı veren liderin kanser olduğu iddia edildi

Rusya-Ukrayna savaşı hız kesmeden devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in tiroid kanseri olduğu ve koltuğunu Federal Güvenlik Servisi'nin (FSB) eski bir şefi olan Nikolai Patrushev'e bırakacağı iddia edildi. Kremlin konuya ilişkin açıklama yapmazken, Putin'in son zamanlarda rahatsızlığının medyaya yansıdığı görüldü.

Dünya

23.01.2024, 19:13

ABD ve İngiliz basını tarafından servis edilen haberlerde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in tiroid kanseri olduğu ve ameliyat olacağı için koltuğunu geçici süreliğine bırakacağı iddia edildi. 

Rus Telegram kanalı General SVR'nin iddiasına dayanan haberlerde, Putin'in kısa süreliğine etkisiz kalacağı bu süreçte yönetimi bir başkasına bırakacağı iddia edildi. 

Ukrayna, İspanya'dan Patriot bekliyor! İspanyol bakandan şaşırtan açıklama: 'İspanya elinden gelen askeri yardımları yaptı' Ukrayna, İspanya'dan Patriot bekliyor! İspanyol bakandan şaşırtan açıklama: 'İspanya elinden... Haberi Görüntüle

PUTİN TİROİD KANSERİ Mİ OLDU? 

Putin'in sağlık durumuna ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, Putin'in titrek, kıpır kıpır ve şişmiş gibi gösteren son videolar ve fotoğrafları ortaya çıktı. 

Görüntüleri inceleyen uzmanlar, onun Parkinson veya kanser dahil olmak üzere çeşitli hastalıklardan birinden muzdarip olabileceğini iddia etti.

istihbarat raporu basına sızdı! Saat verildi: İran'ın misilleme saldırısı an meselesi! istihbarat raporu basına sızdı! Saat verildi: İran'ın misilleme saldırısı an... Haberi Görüntüle

PUTİN GÖREVİ DEVREDECEK Mİ? 

New York Post'un haberine göre Putin'in yakın zamanda Rusya Güvenlik Konseyi'nin yardımcısı ve sekreteri Nikolai Patrushev ile iki saatlik bir 'yüz yüze' görüşme yaptığı iddia edildi. 

Federal Güvenlik Servisi'nin (FSB) eski bir şefi olan Patrushev'e, geçici görevin kendisine verilebileceği iddia edildi. 

Putin'in Patrushev'i iktidar sisteminin tek gerçek sırdaşı ve dostu olarak gördüğü belirtildi. 

İran'ın İsrail'e saldırısı eli kulağında: ABD medyası tarih verdi İran'ın İsrail'e saldırısı eli kulağında: ABD medyası tarih verdi Haberi Görüntüle

HASTALIK PUTİN'İN 'GÜÇLÜ ADAM' İMAJINA UYMUYOR

Brüksel'deki Avrupa Asya Araştırmaları Merkezi'nin kurucusu ve direktörü Theresa Fallon konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Putin'in sağlığı hakkında çok fazla spekülasyon olduğunu söyleyebilirim. Putin, her zaman imajının bir parçası olan zindeliğini ve gücünü vurgulamaya çalıştı. Hastalık, Putin'in Kremlin tarafından yıllar içinde özenle geliştirilmiş güçlü adam anlatısına uymuyor. Bu, perde arkasında gerçekten başka bir şey olup olmadığını merak etmeme neden oluyor" diye konuştu.  

İsrail bayram günü 3 oğlunu ve torunlarını öldürmüştü! Hamas lideri Heniyye'nin bir torunu daha hayatını kaybetti! İsrail bayram günü 3 oğlunu ve torunlarını öldürmüştü! Hamas lideri... Haberi Görüntüle

PUTİN DOKUZ DOKTORLA SEYAHAT EDİYOR

Diğer yandan Russia's Crony Capitalism kitabının yazarı Anders Åslund, The Independent'e verdiği röportajda, "Putin çok farklı görünüyor, sağlıklı değil. General SVR'nin iddialarının  hepsi doğru değil ama bazıları doğru olma eğiliminde. Roman Badanin ve bir grup Rus araştırmacı gazeteci,  Putin'in biri tiroid kanseri cerrahisi uzmanı olan dokuz doktorla seyahat ettiğini gösteren büyük bir haber yazdı." ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading