Yandex Metrica

Putin'in sağ kolu nerede? Savunma Bakanı Şoygu 14 gündür kayıp

Putin'in sağ kolu nerede? Savunma Bakanı Şoygu 14 gündür kayıp

Ukrayna ile Rusya savaşı sürerken Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun 11 Mart'tan beri gözükmemesi endişelere yol açtı. Putin'in sağ kolu olarak belirtilen Şoygu 14 gündür gözükmezken, Genelkurmay Başkanı Valeri Gerasimov'un da birkaç gündür medya önüne çıkmadığı belirtiliyor.

Dünya

23.01.2024, 19:02

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi 29. gününde de devam ederken, Rus basını Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'yu manşetlerine taşıdı. 

Muhalif Rus basını Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun ortalıktan kaybolduğunu ifade etti. 

İspanya Başbakanı Sanchez tek tek arayarak bilgilendirdi: 'Filistin devletini tanıyacağız' İspanya Başbakanı Sanchez tek tek arayarak bilgilendirdi: 'Filistin devletini tanıyacağız' Haberi Görüntüle

EN SON 11 MART'TA GÖRÜLMÜŞTÜ 

Rusya'da yasaklanan 'Mediazona'nın haberine göre Sergey Şoygu en son Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile 8 mart günü telefonda görüşmüş, 11 martta da haber bültenlerine konuştuktan sonra ortadan kaybolmuştu. 

İngiltere gözünü Ortadoğu'daki doğalgaz rezervlerine dikti: ABD'nin sonu mu geliyor? İngiltere gözünü Ortadoğu'daki doğalgaz rezervlerine dikti: ABD'nin sonu mu geliyor? Haberi Görüntüle

ŞOYGU KALP HASTASI MI?

O günden beri Şoygu'nun gözükmediğini ve normalde basına önem veren bir bakan olduğunan dikkat çeken 'Mediazona' haberinde, "Şoygu önceden neredeyse her gün televizyon ekranlarında boy gösteriyordu. Medya ile iletişime büyük önem veriyordu. Her şey 11 Mart’tan sonra değişti. Şoygu’ya yakın kaynaklara göre, kesin olmamakla birlikte orgeneral kalp rahatsızlığı problemleri yaşıyormuş. 18 Mart’ta Putin’in acil toplantıya çağırdığı Rusya Güvenlik Konseyi toplantısında Şoygu’nun adı katılımcı olarak geçiyordu. Ancak hiçbir haber programında görüntüsüne yer verilmedi." ifadelerine yer verildi. 

GENELKURMAY BAŞKANI DA GÖZÜKMÜYOR

Rusya Genelkurmay Başkanı Valeri Gerasimov'un da birkaç gündür gözükmediği bildirilirken, Putin'in destekçilerini tek tek kaybettiği iddia ediliyor. 

Ortadoğu'da tansiyon yükseldi! İran'dan dört ülkeye tehdit: Kendinizi ateşe atmayın Ortadoğu'da tansiyon yükseldi! İran'dan dört ülkeye tehdit: Kendinizi ateşe atmayın Haberi Görüntüle

15 RÜTBELİ KOMUTAN ÖLDÜRÜLDÜ 

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'nin danışmanı olan Mihail Podolyak yaptığı açıklamada, Rusya'nın bugüne kadar 15 üst rütbeli komutanının Ukrayna'da öldürüldüğünü açıklamıştı. 

İran'ın Şahid-136 seyir füzesinin teknik özellikleri? İsrail'i vuran Şahid-136'nın menzili ne kadar, kaç km hızla gidiyor? İran'ın Şahid-136 seyir füzesinin teknik özellikleri? İsrail'i vuran Şahid-136'nın menzili... Haberi Görüntüle

ÜST DÜZEY KONUMDA İLK İSTİFA 

Diğer yandan Rusya'nın en önemli ekonomistlerinden olan, Putin’in Sürdürülebilir Kalkınma Özel Temsilcisi Anatoli Çubays'da görevinden istifa etti. 

Yetkililer istifayı doğrularken, Rus medyası Çubays'ın ailesiyle İstanbul'a geldiğini iddia etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading